2012.05.09.@ 11.05

Körömlakk trend: itt a piros, hol a piros

Rövid vagy hosszú? Csillámos vagy krémes? Narancsos vagy pinkes? Eloszlatjuk az összes kételyedet a piros körömlakkokkal kapcsolatban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Körömlakk trend: itt a piros, hol a piros

Most hogy minden kezd virágba borulni, és a nappalok is egyre hosszabbak, nincs is jobb módja annak, hogy mi is kiviruljunk, mint hogy pirosra fessük a körmünket! Van ebben valami retrós életérzés is, hiszen régebben ez kifejezetten a meleg hónapokban volt menő. A piros az piros, gondolhatnád, pedig ennél sokkal tökéletesebb árnyalatot is választhatsz! Most megmutatjuk, neked melyik piros a legjobb!

1. Válaszd a fényeset!
A bordó és a téglavörös is szép, ám idén a klasszikus piros hódít. Ez a világosabb árnyalat sokkal szebben csillan meg a napfényben!

2. Csak vékonyan!
Ha nagyon szükséges, csak akkor kend fel két rétegben a körömlakkot. A halvány színerősségnek is megvan a maga bája!

3. Vizsgáld meg a bőrtónusodat!
Ha a bőröd meleg tónusú, akkor a  a narancsos piros színek állnak neked a legjobban. Ha viszont hideg tónusú a bőröd, akkor rózsaszínes vagy kékes piros a te árnyalatod! A klasszikus pirossal persze nem nyúlhatsz mellé, ez bárkinek jól áll.

4. Nem mindegy a hossz!
A piros körmök vonzzák a tekintetet, ezért jobb, ha rövidre vágod őket. Ha a hosszabb körmöket szereted, és nem akarsz közönségesnek tűnni, akkor alapként vigyél fel egy réteg fehér lakkot, és ettől a piros is lágyabb, krémesebb lesz majd.

5. Krémesen az igazi!
A gyöngyházfényű és a csillámos lakkok is szépek, ám a pirosból idén a krémes árnyalatok a legtrendibbek – a hétköznapokra ilyet válassz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty