2012.05.10.@ 09.05

A dögös kombó: Csillogás és hagyomány

Interjút készítettünk Erdei Gergellyel, a Gombold Újra pályázat közönségdíjasával, aki a Vodafone Smart Store különdíját kapta meg. A kollekciójának darabjai egytől egyig feltűnőek, merészek és nőisek, mi imádjuk az összeset!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A dögös kombó: Csillogás és hagyomány
Katt a galériára!
6 fotó

A dögös kombó: Csillogás és hagyomány

1 of 6
2 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
A dögös kombó: Csillogás és hagyomány


  4 of 6
A dögös kombó: Csillogás és hagyomány


  5 of 6
A dögös kombó: Csillogás és hagyomány


  6 of 6
A dögös kombó: Csillogás és hagyomány


Miért jelentkeztél a Gombold újra pályázatára?
A tavalyi bemutató után láttam, hogy nagyon nagy sajtóvisszhangja van az eseménynek, ezért szuper bemutatkozási lehetőségnek tartottam! Sőt, mivel a téma is izgalmas, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam. Arra is kíváncsi voltam, hogy milyen krtikákat és visszajelzéseket kapok.

Honnan jött a kollekciód ötlete?
A kollekcióm alapja a 20-as évek volt ezen belül Tüdős Klára munkássága. Ezt a világot ötvöztem az akkoriban nagyon népszerű magyaros mintavilággal.

Kiknek szólnak a ruháid?
Szerintem kell egyfajta érettség a viselésükhöz, ezért mindenképpen a 20 év fölöttieknek ajánlanám. Elég feltűnőre és karakteresre sikerültek, olyan nőknek szánom, akik magabiztosak és élvezik, ha mindenki rájuk figyel anélkül, hogy közönségesek lennének. A darabok együtt alkotnak egy buja, csillogó képet, de ha külön választasz ki egy-egy darabot, visszafogottabb, hétköznapibb szetteket is kreálhatsz!

Mivel foglalkozol a tervezésen kívül?
Nagyon érdekel az építészet és a lakberendezés, sőt a bútortervezés is. De a divatszakma más részei például a stylistkodás vagy a márkamanagement szintén vonz. Most az ékszer és kiegészítő tervezés az új mániám, imádom a feltűnő hatalmas divatékszereket, már csak találnom kellene valakit, aki segít az elkészítésükben!

Nagyon fiatal (20 éves) vagy, mik a későbbi terveid?
Pont a korom miatt most főként az egyetemre koncentrálok, hogy megszerezzem a megfelelő szaktudást. A nyáron a Vodafone formaruháinak megalkotása mellett el szeretném kezdeni a saját kollekciómat. A márkaalapítás még lehet, hogy nagyon korainak tűnik, de a Gombold Újra egy olyan lehetőséget adott a kezembe, amit nem szabad elengedni. Igyekszem kihasználni minden lehetőséget, mert nagy a verseny és nem szabad lemaradni!

Ki a legnagyobb példaképed?
Gianni Versace! Nagyon inspirál, ahogy a munkái az ízlésesség és az ízléstelenség határát súrolják. Szeretem, amikor valaki ennyire lazán és bátran bánik a színekkel, kiegészítőkkel. Ruháiból egyszerre árad a gazdagság és a pompa, egy kis rockos hangulattal párosítva.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty