2012.05.17.@ 18.05

Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája

Sőt, a Sugarloaf énekesnője nem csak egy, hanem egyenesen öt vagány rucit is küldött nekünk, amelyeket kivétel nélkül kiaggatunk majd a vállfákra a vasárnapi Cseréld le a ruhatárad a Cosmóval! rendezvényen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája
Katt a galériára!
7 fotó

Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája

1 of 7
2 of 7
4 of 7
5 of 7
6 of 7
7 of 7

  2 of 7
Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája


  4 of 7
Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája


  5 of 7
Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája


  6 of 7
Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája


  7 of 7
Tiéd lehet Dér Heni dögös ruhája


Henit el is csíptük egy rövid beszélgetésre, hogy még többet tudjunk meg a ruháiról és az ízléséről!

 

COSMO: A ruhák, amelyeket küldtél nekünk iszonyú dögösek. Nem volt nehéz megválni tőlük?

Heni: Időnként muszáj lomtalanítanom a szekrényemben, mert csak torlódnak a ruhák és azt veszem észre, hogy már nagyon sokat nem vettem fel évek óta. Általában alapítványoknak adományozom őket, ez a négy darab most kivételt érdemelt.

 

COSMO: A színpadi ruháidat nagyon jól ismerjük és szeretjük is őket. A hétköznapokban mennyire szereted a vagány, feltűnő darabokat? Miben ugrasz le mondjuk bevásárolni?

Heni: Tejért és zsömléért mindenképp kényelmes, lezser darabban megyek le. A hétköznapokban szeretem az egyszerűbb, kényelmesebb darabokat, de mindig ügyelek arra, hogy az egyszerű outfitemet is fel tudjam dobni valami feltűnőbb darabbal, például egy színes, feltűnő cipővel, egy színes, nagyobb kiegészítővel. Ez mindig beválik!

 

COSMO: Van olyan ruhadarab, amire folyamatosan vadászol és több is van belőle?

Heni: Sajnos elég komoly cipőmániában szenvedek, egyszer már sikerült 300 párra duzzasztani a kollekciómat, amit igyekszem folyamatosan csökkenteni, de nagyon nehezen megy. Az a helyzet, hogy bármilyen tervvel is indulok el vásárolni, a táskák között mindig lesz egy cipősdoboz is. Cipők tekintetében nem válogatok, jöhet bármi: a magas sarkútól kezdve a strasszos papucson át a kényelmes bokacsizmáig.

 

COSMO:  Voltak olyan stílusbakijaid, amelyeket időközben kinőttél, mert ma már cikinek tartanád?

Heni: Inkább úgy fogalmaznék, hogy idővel finomodott, változott az ízlésem. Régebben bátrabban és merészebben párosítottam egybe feltűnő darabokat, ma viszont gondosan ügyelek arra, hogy ha valamit hangsúlyozok, akkor a többi testrészemnél már felesleges. Ha például megmutatom a lábamat, akkor a mellrészt már nem pakolom mellé – és fordítva. A kevesebb néha több elv lett a barátom!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty