Vigyél színt az arcodra!

Ha a ruhatárad elég tarka már, ideje a sminkedet is ahhoz igazítani. Megmutatjuk, hogyan viseld az élénk makeup trendet a szemeden, a szádon és az orcádon!

2012.05.18. 10:05
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vigyél színt az arcodra!

Legyél merész, viselj bátran élénk sminket! Hogy ne kelljen attól tartanod: bohócot csinálsz magadból, ellátunk néhány szuper tanáccsal!

1. Döntsd el, hogy mit hangsúlyozol az arcodon élénk színnel: a szádat, a szemedet, netán az orcádat? Csak egyet válassz!

Cosmo-tipp: Ha a szemedet hangsúlyozod, próbáld ki a Maybelline Color Tattoo 24h szemhéjfesték valamelyik élénk árnyalatát!

2. Használj olyan színt, amivel nem lőhetsz mellé! Ilyen például a lila, amely minden bőrtónushoz passzol.

3. Ha a szemedet szeretnéd élénkre festeni, vigyázz a kontúrozással. Ahelyett, hogy alul és felül is ugyanazt az élénk színt használnád, az alsó szempillasorod tövébe inkább valamilyen natúr vagy földszín kerüljön – ezektől jobban kinyílik a tekinteted, és kifinomultabb lesz az összhatás.

4. Mit szólnál a cuki rózsás orcához? Hogy a végeredmény babás legyen, a legnagyobb ecseteddel vidd fel az arcodra az arcpírt.

5. A klasszikus vörös rúzs is az élénk sminktrend része, ám ha egy fokkal bevállalósabb vagy, a narancsot választod! Ha a hangsúly a szádon van, a szemedre csak kevés szemhéjtus és szempillaspirál kerüljön.

Cosmo-tipp: Fényesen csábos lesz az ajkad a Maybelline legújabb termékével!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty