2012.05.21.@ 11.05

Csajok a Főnix Rendjéből

Cheryl Cole és Beyoncé életében is rengeteg változás történt az utóbbi időben, ezért nem véletlen, hogy olyan estélyit választottak maguknak, ami az újjászületést szimbolizálja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csajok a Főnix Rendjéből

Mindenkit megigézett Cheryl Cole, amikor megjelent az egyik cannes-i partin, hiszen nagyon hatásos volt a bevonulása: úgy festett, mint egy főnixmadár, aki most kelt életre hamvaiból! Biztosan nem véletlen, hogy egy ilyen cuccot húzott magára: ma már annyiféle estélyi létezik, hogy a sztárok inkább olyan darabokat választanak, amelyek kifejezik, mi zajlik éppen a lelkükben!

Figyelem, komoly ruha-elemzés következik: a piros tollakkal díszített uszály jelképezi a tüzet, az pedig, hogy Cheryl egy hófehét estélyiben kiemelkedik belőle, azt jelenti, hogy a csaj végre lezárta a múltját és túltette magát a ronda válásán.

Beyoncé rucija is főnix-hatású, mivel az ő életében is teljesen új korszak kezdődött el azzal, hogy megszülett a kislánya. Na csajok, kinek jött meg a kedve egy főnix-ruhához? Kíváncsiak vagyunk, ellepik-e az utcát hamarosan a madárkák!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty