2012.05.22.@ 15.05

Üvegcipő Louboutintól modern Hamupipőkéknek

Nem kell egy mesebeli tündérkeresztanya ahhoz, hogy a mai hercegnők üvegcipellőben pompázhassanak: csupán a sztárok kedvenc tervezőjéhez kell fordulniuk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Üvegcipő Louboutintól modern Hamupipőkéknek

Nincs olyan csajszi, aki ne irigyelte volna Hamupipőke gyönyörű üvegtopánját: nem csak dögös volt a cipő, de még a herceg is ennek segítségével talált rá a csajra! Még Hófehérke (azaz Kristen Stewart) is rákapott most a trendre és ő is beszerzett egy párat Louboutin legújabb kreációjából, aki egy kicsit modern formába öntötte a varázslatos cipellőt.

A tűsarkú teljesen átlátszó, egyedül az orra és a sarka színes. Kristen egy neonsárga darabbal dobta fel egyébként visszafogott szerelését, Beyoncé egy vidám pink változatra szavazott, Kim Kardashian pedig egy elegáns feketére.

Ráadásul azért is kedvelik ezeket a cipőket, mert az „üveg-hatás” miatt sokkal kecsesebbnek tűnik benne a lábuk. Sőt, olyan kényelmes, hogy akár az egész estét végigtáncolhatják, ha éppen bálba, pontosabban partiba készülődnek!

Ha tudni akarod, hol szerezhetsz ilyen hasonló, de a Louboutinnél jóval olcsóbb üvegcipelőtt, olvasd tovább a cikkünket a Cosmo Cipőblogján!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty