2012.05.25.@ 11.05

Festy tanácsai leendő sztárbloggereknek

A Festy in Style divatblog története olyan, mint egy hollywodi film forgatókönyve: hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy elszánt és tehetséges lány, aki csak azt csinálta, amit szeret és amihez a legjobban ért, majd felfedezték és igazi sztár lett belőle. Utána akarod csinálni? Akkor figyelj!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Festy tanácsai leendő sztárbloggereknek

Több mint két éve posztol lelkesen a lány, még hozzá nem csak divathíreket és máshonnan átvett anyagokat, ahogyan a legtöbb blogger teszi, hanem saját anyagokat. Önmagán mutatja be a ruhákat, divattippeket ad és mindezt olyan nagy eredetiséggel és rajongással teszi, hogy már mindenki ismeri a nevét a divatszakmában. Sőt, néhány hónappal ezelőtt az angol Marks&Spencer divatcég felkérte őt, hogy legyen a márka arca és lássa el stílustanácsokkal a vásárlókat.

 

COSMO: Igazi sztár lettél itthon! Volt már olyan, hogy felismertek akár az utcán is?

Festy: Vicces, de tényleg volt már ilyen! Legutóbb például egy üzletben nézelődtem és nem tudtam eldönteni, melyik cuccot válasszam, amikor odajött hozzám az eladólány és azt mondta: “Szerintem ez jobban áll neked, ez olyan festy-s!” Nagyon jó érzés volt.

COSMO: Mit gondolsz, mi a titka annak, hogy egy blogger ilyen nagy figyelmet kapjon?

Festy: A legfontosabb az, hogy fanatikusan imádd csinálni azt, amit csinálsz. Bármilyen későn is esel haza, ülj le a gép elé és frissítsd a blogodat. Minden nap foglalkozni kell az oldallal, akármilyen sokat is a melóztál aznap, akkor is, ha nincs nagy látogatottságod, nem szabad lustálkodni. A kitartás és szorgalom mellett az is fontos, hogy tarts össze a többi bloggerrel: vagyunk egy jó páran és nagyon sokat segít az, amikor egymásról írunk, egymást ajánljuk az olvasóinknak. És még egy valami: folyamatosan fejlődj! Nézegesd a világ legjobb, legnagyobb divat blogjait, inspirálódj tőlük, aztán próbálj meg még náluk is jobb lenni!

COSMO: A blogod nem csak arról híres, hogy beszámolsz a legfrissebb trendekről, hanem arról, hogy a saját ízlésedet bemutatod. Milyen lesz az idei nyári divat, Festy-n átszűrődve?

Festy: Ami nekem nagyon bejön a mostani trendek közül, az a hippi-vonal. Imádom a farmert, a hajpántokat, a retro és vintage órákat. Igazából most éppen a karórákra kattantam rá: a régi gumis, arany órákért megőrülök! Az idei nyár szerintem nagyon laza, nagyon színes és nagyon retro lesz.

 

COSMO: Gondolom, a Festy in Style tartogat még nagy meglepetéseket. Mi a következő lépés, amire készülsz?

Festy: Nagy álmom, hogy nemzetközi sztárblogger legyek, ezért is írom az oldalt két nyelven, magyarul és angolul. Igazából nem akarok váltani, nem akarom a blogom lecserélni semmire, mert megtaláltam azt, amit teljes szívvel szeretek csinálni. Talán furcsán hangzik, de ha például felkeresnének az olasz Vogue-tól és azt mondanák: legyél a divatszerkesztőnk, de a blogolást hagyd abba, akkor visszautasítanám még őket is.

 

Ez aztán tényleg igazi szerelem! Sok sikert kívánunk hozzá, Festy!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty