2012.05.26.@ 13.05

Mi jön és mi megy idén nyáron? A Vitrinblog tippjei

Miközben Pankával, a Vitrinblog.hu oldal szerzőjével a friss trendekről beszélgettünk, kiderítettünk ezt-azt a csajsziról is. Azt például gondoltad volna róla, hogy úgy védi a gardróbszekrényét a betolakodóktól, mintha kincseket őrizne odabenn?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi jön és mi megy idén nyáron? A Vitrinblog tippjei

Naná, hogy kincsként őrzi a cuccait, Pankának ugyanis az élete a divat. Mindent tud, amit a ruhákról, a tervezőkről, márkákról, stílusról és a szépségápolásról tudni lehet és szerencsére nem is fukarkodik a tudásával, mert a blogjára csak úgy pakolja fel az izgalmasabbnál izgalmasabb posztokat. Szóval úgy éreztük, hogy ki kell őt faggatnunk arról, mit gondol a következő szezonról!

COSMO: Ha valaki most indulna el, hogy bevásároljon nyárra, mit tanácsolnál neki, milyen trendekre figyeljen?

Panka: Ha követni akarod a divatot, akkor keresd a fagyiszínű, könnyű, légies cuccokat! Az abszolút menő árnyalat most köztudottan a menta lesz, egyébként pedig az asszimetrikus szabásvonalak és a pliszírozott anyagok lesznek nagyon népszerűek.

 

COSMO: Ha felállíthatnál egy divatrendőrséget, mi az, amit 2012 nyarától betiltanál az utcákon?

Panka: Hűha! Először tuti, hogy a szilikonpántos melltartót, nem csak idén nyárra, hanem örökre. Majd ha ettől megszabadultunk végre, akkor nem engedném, hogy a leggingset nadrágként viseljék a lányok. És ha már itt tartunk: büntetném a neonpink leggingseseket is. Amitől még rosszul tudok lenni, az az, amikor nylon harisnyához valaki nyitott orrú cipőt vesz fel. Lányok: nem szabad!

COSMO: Ha divatról van szó, úgy látom, nagyon szigorú vagy, de ez jó. Ha nem tanácsot, hanem ruhát kérnek tőled kölcsön a barátnőid, akkor mennyire vagy engedékeny?

Panka: Nézd: van egy húgom, aki mellett megtanultam az örök érvényű szabály: “soha semmit ne adj kölcsön senkinek”. Ez nem önzés, csupán tapasztalatokból fakadó elővigyázatosság. A tesóm rendszeresen lenyúlta a cuccaimat, és sokszor nem az eredeti állapotukban kerültek vissza hozzám, ha érted mire gondolok (tönkrement cipősarkak, szakadások, vörösbor foltok). Szóval amikor most beköltöztem két barátnőmmel egy közös lakásba, az volt az egyik első dolog, hogy közöltem: a szekrényem tiltott terület!

 

COSMO: Van olyan cuccod, amit különösen féltesz?

Panka: Igen, a tiltott rengetegen belül van még egy “ne is érj hozzá”-kategória, ahová többek között a királykék platformos magassarkúm és a tüllszoknyáim tartoznak. Szerencsére a lakótársaim megértik a szabályaimat, mert ők is ugyanilyenek, nekik is megvannak a maguk féltett kincsei. Az, hogy tiszteletben tartjuk egymás tulajdonát, féltve őrzött értékeit, remek alapja a barátságunknak.

COSMO: Szóval nem csak írsz a ruhákról, de gyűjtöd és véded is őket. Mi van még? Szoktál esetleg varrni?

Panka: Néha belenyúlok a cuccaimba, átszabom őket egy kicsit, imádok ezzel foglalkozni, mert a végén kapok egy teljesen más stílusú ruhát. Legutóbb például, amikor eltűnt a ballonkabátomról két gomb, levágtam az összes többit róla és teljesen újakat varrtam rá. Sokkal dögösebb lett a kabát!

COSMO: Gondolom a fiúkon is megfigyeled, hogyan öltözködnek. Milyen stílusú srácok jönnek be neked?

Panka: Nekem fontos, hogy a pasi jól öltözzön, ez abszolút beleszámít az első benyomásba. Az egyszerre laza és elegáns cuccok nagyon bejönnek. Nem szeretem a nagyon színes vagy túlontúl mintás holmikat a srácokon, az egyszerűség híve vagyok. Sokszor a kiegészítők is nagyon sokat dobnak a fiúk megjelenésén; ez lehet akár egy igényes karóra, egy fűzős vászoncipő, vagy egy könnyed sálkendő. Az ilyen stílusos apróságoktól teljesen kész vagyok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty