2012.06.07.@ 04.06

Arcelemző program a telefonodra

Napozás után, vagy amikor kipróbálsz egy méregdrága arckrémet, szeretnéd tudni, hogy javult-e valamit a bőröd állapota, nem? Képzeld, már erre is létezik telós app!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Arcelemző program a telefonodra

Ha imádod órákon át vizsgálni az arcodat, ráncok, mitesszerek és láthatatlan foltok után kutatva, a Color Frame nevű programot neked találták ki. Az alkalmazás azokat az első, apró változásokat is észleli, amelyek szabad szemmel nem láthatók, és minden alkalommal, amikor elindítod az appot, majd végighúzod az arcod előtt a telód kameráját (ehhez valami fura cuccot is használni kell, majd nézd meg a videóban!), komplett elemzést készít a bőrödről. Több kategória szerint is lepontozza az arcod állapotát (sápadtság, pattanások, ráncok, stb.), így azt is megfigyelheted vele hosszútávon, hogy mondjuk bizonyos kaják milyen hatással voltak rád.

Mi csak attól félünk, hogy a Color Frame megjelenése után elárasztják majd a Facebook-falunkat a pórusállapot-jelentések! Szerencsére még van időnk erre lelkileg felkészülni, ugyanis év végétől lesz elérhető a program az iTunes Store-ban. Egy kis reklámvideo viszont már készült róla, nézd:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty