Már csak pár nap, és itt a miniruha-szezon

A nagy melegben legszívesebben folyton rövid shortokban és miniruhákban flangálnál? Akkor arról sem szabad megfeledkezned, hogy a lábad mindig sima és szőrmentes legyen!

Már csak pár nap, és itt a miniruha-szezon
galéria

Már csak pár nap, és itt a miniruha-szezon

Már csak pár nap, és itt a miniruha-szezon

Fotó megosztása:

Ma már szerencsére rengeteg szőrtelenítő módszer között válogathatsz:

Ha a gyors és fájdalommentes megoldásokra szavazol, akkor neked a borotvát ajánljuk, mert ezzel percek alatt, nulla szenvedéssel varázsolhatod tükörsimává a lábad.

Ha egy kicsit professzinálisabb megoldást keresel, akkor elektromos borotvával próbálkozz, ezzel tutira nem vágod meg magad, és az intim területeken még szőr hosszát is szabályozhatod!

A krémekkel is teljesen fájdalommentesen tünthetheted el a szőrszálakat, bár így egy picivel tovább tart a művelet, mint a borotválással. Ennek az előnye viszont, hogy nem erősíti a szálakat.

Ha neked az a fontosabb, hogy minél ritkábban kelljen szőrtelenítened, akkor a gyantázást és az epilálást ajánljuk. Az epilátor előnye, hogy nem kensz össze vele semmit, és tőből tépi ki a szálakat, így azok nem erősödnek meg. A kis készüléket pedig bárhova magaddal viheted.

A gyanta ezzel szemben sokkal gyorsabb megoldást, és a különböző gyantázó szettek pedig jelentősen megkönnyítik a műveletet!

Még több

fashion_beauty