2012.06.18.@ 14.06

Viseld te is sztárok eljegyzési gyűrűjét!

Ugye meglepődnél, ha a pasid egy olyan eljegyzési gyűrűvel kérné meg a kezed, mint amilyennel Brad Pitt tette Angie-vel?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Viseld te is sztárok eljegyzési gyűrűjét!

Viseld te is sztárok eljegyzési gyűrűjét!

Viseld te is sztárok eljegyzési gyűrűjét!

Fotó megosztása:

(Képek forrása: Profimedia – Red Dot)

Amint egy hatalmas gyémánt kerül az egyik sztárcsajszi ujjára, az máris a címlapokra kerül, és sokan annyira beleszeretnek az ékszerbe, hogy pontosan ugyanolyat szeretnének. Vagyis a másolatok iránti kereslet azonnal megnő, főleg, ha azt nem csillagászati áron adják. Például Angelina Jolie tökéletesre formált gyűrűjét el lehet készíteni kevesebb karátból, így rögtön elérhetővé válik. Nézd meg ezt a linket, és meglátod, hogy ez a változat is gyönyörű, ráadásul alig 280 ezer forintért a tiéd lehet, míg az eredetiért Brad fél millió dollárt perkált!

Vagy Anne Hathaway óriás köves darabja akár 19 ezer forintért is megrendelhető ezen az oldalon, ha nem ragaszkodsz a gyémánthoz.

De akár még ennél olcsóbban is meg lehet szerezni a kiszemelt darabot, hiszen Kate Middleton különleges zafír ékszerét (ami egyébként Diana hercegnő öröksége) a Marks&Spencer utánozta le bizsu formájában. Te mit szólnál, ha ugyanolyan gyűrű csillogna az ujjadon, mint a kedvenc sztárodnak? Vagy jobban szeretnéd, ha a pasid saját maga tervezné meg a hozzád leginkább passzoló gyémántot?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty