2012.06.22.@ 17.06

Benned megvan a Marilyn-faktor?

Ugye emlékszel arra a képre, amin Miss Monroe szoknyájába bele kap a szél, de egy szexi mozdulattal úrrá lesz a helyzeten? Jöjjenek a Cosmo tippjei kínos, szélfútta szitukra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Benned megvan a Marilyn-faktor?

A tóparti vagy strandbulikon bizony esténként igencsak szeles lehet az idő, a te könnyed és trendi ruhád pedig hamar a nyakadban köthet ki, ha nem figyelsz. Hogy még véletlenül se kelljen zavarba jönnöd, megmutatjuk, mit csinálnak a sztárok hasonló helyzetben!

Lindsay Ellingson, a szexi Victoria’s Secret modell cseppet sem jön zavarba, ha kezében egy melltartóval kell állnia a sarat (vagy a szelet) – inkább olyan irányba fordul, amelyben a szél segítségére lesz, és még jobban kihozza ruhája fazonját!

Diane Kruger Giambattista Valli ruhája az idei Cannes-i Filmfesztivál egyik legszebb és legemlékezetesebb darabja volt. Ha tehát egy kis feltűnésre vágysz, hagyd: hadd kapjon bele a szél a ruhádba!

Asia Argento neve nem cseng valami ismerősen? Őszintén szólva nekünk sem, és ha nem kap bele a szél a ruhájába, bizony be sem kerül ebbe az összeállításba. Tanulság: ha azt akarod, hogy megjegyezzék a neved, történjen veled valami szexi!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty