Baci Lingerie-kupon csak a Cosmo-lányoknak!

Baci Lingerie – 30% kedvezmény kupon csak a Cosmo-lányoknak! Tudtad, hogy csütörtökön a budai Allee bevásárlóközpontban nyitja meg új üzletét a világ legszexibb fehérnemű márkája, a Baci Lingerie?

2012.06.26. 14:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Baci Lingerie-kupon csak a Cosmo-lányoknak!

Baci Lingerie-kupon csak a Cosmo-lányoknak!

Fotó megosztása:

Tudtad, hogy csütörtökön a budai Allee bevásárlóközpontban nyitja meg új üzletét a világ legszexibb fehérnemű márkája, a Baci Lingerie? Ráadásul a Cosmopolitan.hu olvasói a nyitás alkalmából 30% kedvezményben részesülnek a lenti kupon bemutatásával!

Eddig Budapesten csak az Arena Plazában vásárolhattad a brand szuperszexi darabjait, most pedig végre budán, az Allee-ban is megtalálható lesz a Miamiban alapított fehérnemű márka! A designerek szerint gyönyörű lesz a környezet, hiszen a Baci Lingerie üzletek világszerte a leglátványosabbak közé tartoznak.

A márka egyik fontos mondanivalója, hogy bár nem látszik, mit viselünk a ruha alatt, igenis nagy magabiztosságot ad egy szép fehérnemű, arról nem is beszélve, hogy a pasidat mennyire lenyűgözheted, amikor letépi rólad a rucit! A Baci Lingerie ezt pontosan tudja, és célja, hogy nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen csupán, hanem mindennapi viseletté válhasson. Ezzel pedig az elmúlt két évben valósággal forradalmasította a világ fehérnemű piacát!

A Párizsban, Milánóban és Miamiban működő dizájncenterek évente több száz új modellel lepik meg az igényes fehérneműk rajongóit, és kétség nem férhet hozzá, hogy ma a Baci Lingerie a világ legszexibb fehérnemű márkája. Kollekcióit több ízben is a világ legjobbjának választották a divatszakemberek!

Mára a csábítás elsőszámú szakértőjeként elismert Baci Lingerie azonban nem csupán fehérneműket kínál a hölgyek számára, hanem kiegészítőket is: például egyedülálló műszempillákat! Ezen kívül pedig harisnyákat, fürdőrucikat és egyéb érdekességet találsz náluk, ha pedig ellátogatsz a nyitást követő pár napban hozzájuk, sok-sok meglepetésre számíthatsz!

Ha pedig a Cosmo-hu árkedvezményen felül további meglepetés ajándékot szeretnél a Baci Lingerie-től, úgy töltsd le innen a kuponodat vagy a facebook oldalról!

Címkék: divatrend New York Fashion Week stílus sztárhír trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty