A Maybelline sztársminkesének titkos trükkjei

Larion Oscar, a Maybelline sztársminkese megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyeket ti tettetek fel! Elárulja, milyen a szép esküvői make up, vagy hogyan rejthetitek el leghatékonyabban a bőrhibákat.

2012.06.29. 07:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Maybelline sztársminkesének titkos trükkjei

A Maybelline sztársminkesének titkos trükkjei

A Maybelline sztársminkesének titkos trükkjei

Fotó megosztása:

Milyen tippjeid vannak arra, hogy tartós maradjon a kánikulában a smink?
Mindenképpen fontos, hogy jól válasszátok össze a sminkeket. Részesítsétek előnyben azokat a termékeket, amelyek hosszantartó vagy tartós jelzőkkel ellátottak. Az alapos előkészítés (tisztítás, hidratálás) után, próbáljátok ki az Affinitone 24H, folyékony, ásványokban gazdag, tartós alapozót. Nagyon könnyű a szerkezete, akár az ujjaitokkal is felvihetitek! Ezután jöhet a fixálás az Affinitone selymes, matt púderrel, bár nyáron én csak a T zónában szoktam púderezni. A szemhéjra ez esetben nem kell púder, mert a Color Tattoo 24H tartós, szemhéjkrémmel dolgozunk. Ujjaddal egyenletes oszlasd el a felső szemhéjadon, mert így érzed is a vastagságot és könnyedén el tudod satírozni. Szempilláinkra nyáron érdemes Illegal Lenght vízálló változatát használni!

Esküvőre milyen sminket ajánlasz?
Mindenképpen nagyon természetes, natúr sminket tudok elképzelni. Legyen friss, üdítő, kívánni való. Én kerülném a csillámokat, helyette highlighterekkel emelném ki az előnyös részeket! Műszempillákból nagyon természeteset használnék, és mindenképp tartós, vízálló termékeket javaslok!

(Larion Oscar – a fotót készítette: Andráska Krisztián)


Hogyan rejthetjük el leghatékonyabban a bőrhibákat?
Nagyon egyszerűen. Egyetlen termék elegendő a bőrhibák elkendőzésére. Na, jó… kettő! Azt tudni kell, hogy a korrektorok, mint az alapozók bőrszínűek. A legjobb korrektorok pedig folyékony szerkezetűek, akár az Affinitone, ecsettel ellátott, ultravékony textúrájú ám jól fedő korrektor. Amennyiben a szem alatti karikákra választotok korrektort, az egy árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrötök színe. Tegyétek az álcázandó területre, majd az ujjbegyeitekkel enyhe paskoló, finom mozdulatokkal oszlassátok el! Majd nagyon finoman, vékonyan púderezzétek le. Amennyiben pattanások, sebek elkendőzése a cél, a bőrszínnel megegyező színű korrektort válasszatok. A púderezés, vagyis a fixálás itt is fontos, hogy stabil maradjon az álcázandó terület.

Ki az a sztár, akinek szinte mindig kifogástalan a make upja?
Monica Belucci és Madonna. Mert gyönyörűen kidolgozottan árnyékolt, mégis természetes arc a végeredmény. A szemet pedig többnyire csak egy tusvonallal, és finom vendégszempillákkal emelik ki. Az ajkak pedig érzékein finomak és természetesek. Ez a smink kortalan, hagyja ragyogni viselőjét…

Mi lesz ősszel a legújabb sminktrend?
A nyári színkavalkád átszivárog őszre is. Három fő irány lesz: Arany és bronz enyhe barokkos beütéssel, ez egyszerre pazar és modern. Aztán az ezüst-arany- fekete-lila füstös újraértelmezett merész és vad szemfestések. Valamint a természetes natúr look, amiben a különböző tuskiemelések lesznek hangsúlyosak – nem csak fekete színnel!

Ha valaki sminkes szeretne lenni, merre induljon el?
Mindenképpen legyen alapos, olyan sulit válasszon, ami akkreditált és hiteles oktatókat foglalkoztat, amarketing szövegeknek nem szabad bedőlni. Ha van lehetőségetek rá, menjetek külföldre, egy olyan kultúrába, ahol intenzív a divatélet és magasabb szinten művelik ezt a művészi szakmát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty