2012.07.20.@ 05.07

Hordozd a gardróbod a mobilodon!

Előfordult, hogy vásárlás közben totál elvesztetted a fonalat, mert nem tudtad milyen ruciravan még szükséged? Ennek vége, mert egy új alkalmazás segít átlátni az egész ruhatáradat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hordozd a gardróbod a mobilodon!

A „Jajj, mit vegyek fel?” kérdés nálad is odáig fajul, hogy kétségbeesésedben kiborítod azegész ruhásszekrényedet, mert azt sem tudod, mi lapul pontosan a polcokon? Mit szólnál ahhoz, ha szinte a kisujjadat sem kéne megmozdítanod, ha össze akarod készíteni a szettedet?

Na jó, a mutatóujjadat azért be kell vetned, mert ha letöltöd a Stylebook alkalmazást, akkor az okostelódon néhány érintéssel „kipakolhatod” a rucikat. Ugyanisa mobilod segítségével lefényképezheted az összes meglévő darabodat, és ezeket kategóriákbarendezheted, például cipők, farmerok, felsők szerint. Elmentheted a kedvenc összeállításaidat,előre megtervezheted, hogy egy megbeszélésre mit szeretnél felvenni. Arra is lehetőségedvan, hogy a kedvenc üzleteid online kínálatából kinézd, hogy mit szeretnél megvenni. Sőt,gyűjthetsz különböző divatfotókat, amelyekre bármikor ránézhetsz, ha inspirációra vanszükséged. Így már nem fordulhat elő, hogy egy olyan blúzzal állítasz haza, amihez hasonlómár lóg a fogason, vagy nem passzol tökéletesen az öv, amit kinéztél a kedvenc tűsarkúdhoz.Ha pedig a barátnőd megkérdezi, hogy te mit veszel fel az esti buliba, akkor nem körülírod,hanem egyszerűen csak átküldöd neki!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty