2012.07.20.@ 15.07

Olvasol a Púderfelhőben?

Ha gyakran kattintasz a cosmo.hu-ra, akkor már biztosan ismered a beauty blogunkat, amit Magyarország egyik legsikeresebb bloggerinája, Andi szerkeszt! Most ő maga mutatkozik be neked.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olvasol a Púderfelhőben?

Mikor kezdtél el blogolni, és miért?
2010 nyarán kezdtem – sőt, a napokban ünnepli második születésnapját a blogom, a Púderfelhő. Akkor még csak néhány ilyen témájú blog volt, és úgy gondoltam, van igény többre. Én is szeretek mindennek utánanézni vásárlás előtt, és amikor rákerestem egy alapozóra vagy rúzsra, külföldi blogokat találtam. Sokkal kevesebbet csalódom a különböző termékekben vásárlás után, mert ezek a blogok nagyon hasznosak! Később a blogom egy kicsit a saját, személyes sarkommá fejlődött: megmutatom a sminkeket, amiket épp viselek, és mivel imádom a divatot is, néha készül néhány kép az outfitemről is.

Mennyi idő kellett ahhoz, hogy kialakuljon a többezres rajongótáborod?
Két év alatt egyre többen kezdtek el követni, de ezt soha nem lehet befejezettnek nyilvánítani. Úgy gondolom a blogok varázsa abban rejlik, hogy szoros a kapcsolat az olvasókkal. Őszinte véleményt olvashatnak, tanácsokat és ötleteket, úgy, mint egy barátnőtől.

Honnan szoktál inspirálódni?
Rengeteg beauty és divatblogot követek, de az az igazság, igyekszem ezektől a lehető leginkább elvonatkoztatni. Véletlenül sem szeretnék senkit másolni. A blog egy kicsit tükörkép is: mikor problémásabb volt a bőröm, kiemelten foglalkoztam az arcápolással, és rengeteg terméket kipróbáltam, majd természetesen be is számoltam róluk. Sok újdonsággal foglalkoztam a tartós hajegyenesítéstől kezdve a házi zselés lakkozásig. Közben természetesen figyelem a statisztikákat, látom, mi érdekli jobban az olvasókat, ezeket a témákat előtérbe helyezem.

Mivel foglalkozol ezen kívül?
Fotósként dolgozom, és van egy másik blogom is, a Púderlak. Ez egy családcentrikus blog, otthoni apróságokkal és receptekkel. Az új szerelmem pedig a Cosmo Beauty Blog, amit imádok!

Ha szeretnél Anditól különleges trükköket ellesni, látogass el naponta a Cosmo Beauty Blogra, az augusztusi Cosmopolitanben pedig azt is megmutatja, hogyan készíts otthon saját magadnak profi masnikontyot!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty