2012.07.23.@ 12.07

Ha nem csíped a csípéseket – sminkelj!

Naná, hogy azelőtt kell megcsípnie egy gigászi szúnyognak az arcod közepén, amikor éppen randira készülsz… Még jó, hogy van pár tuti megoldás a vörös foltokra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha nem csíped a csípéseket – sminkelj!

A csodás, virágokba borult nyarat csak egyetlen ősellenség ronthatja el: a rovarcsípés! Egy igazi Cosmo-lány viszont nem hagyhatja, hogy egy ilyen szúnyogcsípésnyi apróság tönkretegye ezt az időszakot. Szóval kövesd ezeket a lépéseket:

1. Mosd meg az arcod enyhén szappanos vízzel, hogy megtisztítsd az adott bőrfelületet.

2. Kend be a csípést kalamin tartalmú kenőccsel (patikában tudsz ilyet beszerezni), mert ez segít abban, hogy gyorsabban lehúzza a gyulladást. De egy pötty fogkrém is csodát tud tenni!

3. Melegíts fel a két tenyered közt némi alapozót, mert így jobban megtapad a kritikus pontokon. Ha még így is látszik a piros dudor, akkor mosd le az alapozót és használj helyette zöld korrektort, mert ez a két szín semlegesíti egymást.

4. Vigyél fel némi púdert a csípés helyére, mert így még biztosabb lesz a fedés. Az a legjobb, ha az ujjbegyeddel dolgozod bele a bőrödbe, mert így könnyebben el tudod kenni. Viszont arra vigyázz, hogy ne ingereld még jobban a bőrt, mert csak rontasz a helyzeten!

Cosmo-tipp: Még jó, hogy nyár van, hiszen a barna bőrödön egyébként is jól mutat a bronzosító, így az arccsontod környékén van a csípés, akkor könnyen eltüntetheted ezzel is!

Ha pedig a srác mégis kiszúrja a randin a kis csípésedet? Akkor mond meg neki, hogy menjetek olyan helyre, ahol sok a szúnyog, mert utána legalább egálban lesztek. És persze az is közelebb hoz titeket egymáshoz, ha a másikat kenegetitek a nyugtató kenőccsel…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty