2012.07.26.@ 11.07

Itt a kagyló-tusvonal… Cool!

Ha elég bátor és merész lány vagy, tutira ki kell próbálnod a kagyló-tusvonalat. Egyszerre vagány és cuki, egyébként pedig ki diktálná a legújabb beautytrendeket, ha nem te?!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt a kagyló-tusvonal… Cool!

Kellékek: Folyékony tus, olló, papír, filctoll

(Kép forrása: The Beauty Department)


1) Bár kicsit furcsán hangzik, de első lépésként a filctollal rajzolj sorban szivecskéket, de úgy, hogy az egymás mellett lévők mindig ellentétes irányba álljanak. Nyugi, elég csak pár centi hosszú sort készítened, utána pedig az ollóval az alján, vagy a tetején (teljesen mindegy) vágd körbe a hullámzó mintát.

2) Illeszd a felső szempilláid tövébe (ahol legyen egy vékony vonal már a szemhéjtussal) a papírt, és töltsd ki a festékkel a kivágott forma szerint a helyet. Fontos: első lépésként csak szigorúan a szempilláid tövénél tedd ezt meg, ne fusson túl a vonal.

3) Ha ezzel megvagy, jöhet a vonal kis „szárnyacskája”, ami felül szintén hullámos legyen, és egy kissé ívelt is! Amikor nagyjából elkészültél ezzel, leteheted a paírt, és menj vissza azokra a helyekre a tussal, ahol első körben nem sikerült tökéletesen, majd egy fülpiszkáló, és némi sminklemosó segítségével tökéletesítsd a művedet!

Ugye milyen egyedi?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty