2012.08.24.@ 12.08

Elbűvölő Stílus

A kislány a mama magas sarkú cipőjében billegve, csücsörítve mustrálja élénkszínű rúzzsal kikent apró száját a tükörben. Igen, ott abban a pillanatban már megszületett benne valamifajta örök elköteleződés a színek, formák, anyagok és trendek lenyűgöző világa iránt. Később, felnőtt fejjel, amikor érzéseit már szavakba tudja önteni és a dolgok helyet kapnak értékrendjében, a lábára illő izgalmas cipő műalkotás számba megy, a rá simuló ruháról pedig egész egyszerűen úgy nyilatkozik, hogy mesés.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elbűvölő Stílus

„Én nem ruhákat kreálok, hanem álmokat valósítok meg.” – nyilatkozta munkájáról korunk egyik vezető divattervezője. Ismerjük ezt; egy-egy tökéletesen megkomponált ruhaköltemény magát a valóra vált álmot jelentheti számunkra. Hiszen az álmokban mégiscsak az a legszebb, amikor valóra válnak.

A Kinder Bueno jóvoltából pedig lehet, hogy most éppen a Te álmod válhat valóra egy izgalmas játékban.
Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtöd az akciós Kinder Bueno csomagolások belsejében található kódokat, ellátogatsz a www.elbűvölőstílus.hu weboldalra és regisztrálsz.

A kilenc hétig tartó nyereményjátékban

•   hetente kisorsolunk egy darab 1 millió forintos álomruhatárat, amelyet egy stylist segítségével Te állíthatsz össze magadnak magyar és külföldi tervezők kínálatából
•    hetente öt szerencsés nyertes személyre szabott oktatást és tanácsadást nyer Sipos Zitától, a smink nagymesterétől
•    a játék fődíja egy körutazás a divatvilág nagyvárosaiba: New York- Róma- Párizs
Lépj be az Elbűvölő Stílus világába és ismerd meg az álomruhatár tervezőit! Játssz! Kódjaidat váltsd kuponokra tetszés szerint, attól függően mit szeretnél megnyerni.

További információk

Még több fashion_beauty