2012.09.11.@ 11.09

Ősszel újra Fodrászatok Éjszakája

Idén ősszel újra részt vehetsz a Fodrászatok Éjszakája elnevezésű esményen, ahol egy menő frizkó mellett, a szuper kedvezményeket is megkaparinthatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ősszel újra Fodrászatok Éjszakája

A szervezők most exkluzív módon kizárólag Budapest belvárosának új gyöngyszemét, a Circle Line HQ fodrászszalont választották helyszínül. A Váci utca tőszomszédságában nyíló új üzlet belső tere merész és modern, igazi trendi hely!
Bár az egykori Circle Line Hair neve megváltozott, a csapat és a helyszín kissé átalakult, a cél ugyanaz maradt: kell egy hely, ahol a légkör családias, egyben stílusos és innovatív, ahol minden vendég otthon érezheti magát, és úgy távozhat, mintha egy menő magazin oldalairól lépett volna elő. A csapat legfontosabbnak a természetességet és a fiatalosságot tartja és, hogy mindenki számára egy igazán egyedi stílust alakítsanak ki.

Próbáld ki te is, vegyél részt a szeptember 14-én 20.00. órától kezdődő, nagyszabású üzletnyitó partin, ahol amellett, hogy megkaparinthatod az 50 %-os kuponod, még extra kedvezményekben és kényeztetésben is részesülhetsz! A jó hangulatot és az új csodás külsőd a Circle Line HQ profi csapata és a Fodrászatok Éjszakája ajánlása garantálja!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty