2012.09.11.@ 14.09

Szexi baby: így sminkelj ősszel!

Tudod, hogyan sminkelnek idén ősszel az igazán stílusos lányok? Görgess lentre, és megtudod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexi baby: így sminkelj ősszel!

Larion Oscar, a Maybelline sztársmikese most elárulja neked a szezon legmenőbb trendjeinek szemfestési tippjeit:

Gotham look


Hogy minél drámaibb legyen a tekinteted, satírozd körbe a szemeidet a Maybelline Color Tattoo fekete árnyalatával, a széleknél levékonyítva. A szempillák tövét azonban húzd át szemhéjtussal is, belülről kifelé haladva, egyre vastagítva a vonalat, ívvel a végén. Ne felejtsd el alul, a pillák belső tövét is kihúzni! Befejzésként a Volum’Express Colossal Smoky spirállal fésüld át a pilláidat!

Downtown look


Ehhez a csábító napppali sminkhez a felső szemhéjadat aranyszínűre fesd, majd egy kisebb mennyiséget alul a szemzugtól kifelé haladva is satírozz el! Következő lépés a Lasting Drama Gel liner haszálata: a fekete krémtussal emeld ki a tusvonalat, a szem külső széléhez érve kösd össze a sarkot az alsó szemhéjjal, de alul csak a szem közepéig elvékonyítva. Ezután finoman satírozd el az éles kontúrokat, és a vízvonalat szintén a krémtussal emeld ki. Szempillaspirállal pedig tedd még vadítóbbá a tekinteted!

Empire look

Emeld ki a szemeidet Master Precise szemtussal -bentről kifelé haladva picit vastagítva húzd meg a tusvonalat, majd kint enyhén ívesen felfelé fejezd be. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy meghosszabítsd a szempilláidat Illegal Length spirállal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty