Vajon kivel találkozott Festy New Yorkban?

Festy, a cosmo.hu divatloggere minden héten megmutatja neked, mivel dobd fel a ruhatárad, és hogyan viseld a szezon legtutibb trendjeit! Most kivételesen kedvenc sztárbloggerének szettjét is elcsípte!

Vajon kivel találkozott Festy New Yorkban?
galéria

Vajon kivel találkozott Festy New Yorkban?

Vajon kivel találkozott Festy New Yorkban?

Fotó megosztása:

(Fotós: Szaksz Adrienn)

 

“Azt hiszem azt az érzést nem lehet leírni, amikor az ember találkozik a példaképével! De hol is történhetnek az emberrel ilyen csodák, minthogy az álmok városában, New Yorkban!:) Az én kedvenc külföldi blogom a The Blonde Salade, amit mindennap követek. Amikor kiutaztam a Fashion Weekre titkon reménykedtem benne, hogy milyen jó lenne személyesen is találkozni Chiaraval. Már le is mondtam róla, aztán az utolsó napon megpillantottam a Lincoln Center előtt. Egy kicsit idegesen odamentem hozzá, hogy bemutatkozzak neki, és készítsünk közös képeket. Élőben is egy nagyon kedves, közvetlen lány. Hihetetlen érzés volt személyesen is beszélni vele!
Chiara outfitjét is megörökítettem nektek. Magas vékony testalkatához minden jól áll neki: szereti a nőies, stílusos ruhákat, és sokszor hord hozzájuk elegáns táskát és magassarkút.
Én a divathét idejére főleg indián stílusú outfitteket válogattam össze, a rojtos bőrszoknyához nagyon jól passzolnak a csipke felsők, a bőr és a csonthatású kiegészítők. Az amerikaiaktól tanulva a rövid szoknyához bakancsot vettem fel!”

Festy

 

Chiara outfitje:
Felső: vintage
Cipő: Valentino
Karkötő: Cartier, Tiffany&Co
Táska: Valentino
Blézer: Atelier Azza

Festy outfitje:
Felső: Urban Outfitters
Szoknya: Zara
Bakancs: Pimkie
Táska: Donna Karan New York
Nyaklánc: Urban Outfitters

Festyinstyle.com

Még több

fashion_beauty