2012.10.04.@ 04.10

Trendtuning Festy-vel: Éljen a vintage!

Festy, a cosmo.hu divatloggere minden héten megmutatja neked, mivel dobd fel a ruhatárad, és hogyan viseld a szezon legtutibb trendjeit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Trendtuning Festy-vel: Éljen a vintage!

Trendtuning Festy-vel: Éljen a vintage!

Trendtuning Festy-vel: Éljen a vintage!

Fotó megosztása:

(Fotó: Fénylabor/Enteriőr: Vintage Bazaar)

 

„Nézzük meg, mi jöhet ki abból, amikor három különböző blogot író és három különböző stílusú lány összeáll egy közös fotózásra! Ekkor használtuk először a PUF (PandArte, Urban:Eve, Festy in style) szót, ami visszatérő motívumként szerepel a fotókon. Dóri a népszerű, PandArte designblog írója, Via pedig hazánk legolvasottabb életmód blogján, az Urban:Eve-en ad tanácsokat az olvasóinak.

Minden részlet gondosan elő volt készítve, hogy megszülethessenek ez a különleges vintage hangulatú képek. A gyönyörű környezet, a ruhák és kellékek visszarepítettek bennünket az időben. Gondolom már te is felpróbáltad a padláson megtalált nagymami ruháit, és eljátszottál a gondolattal, hogy milyen lehetett abban a korban! Idén az utcai divatot is inspirálta a vintage hatás, megjelentek a különböző kötött és horgolt ruhák. A legjobb lelőhelyek a turkálók és a nagyszülők lakása, ahol kincseket lehet találni. Nekem például sikerült a nagypapám összes régi karóráját elkérnem! Az ilyen darabok biztos nem fognak szembe jönni velünk az utcán: úgyhogy irány a nagymami padlása, és kincsvadászatra fel!”

Festy

 

 

Outfitek:
Festy csipkeruhája: Stradivarius
Dóri csipkeruhája: H&M
Via pöttyös ruhája: C&A
Színes ruhák: Látomás


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty