2012.10.08.@ 16.10

Ismerd meg a Cosmopolitan új stylistasszisztensét!

Több száz jelentkezőből választottuk ki a Cosmo és Deichmann “stylistasszisztens kerestetik” pályázat nyertesét: a 22 éves Tóth Fruzsina született Cosmo-lány, és mostantól két hónapig ő segíti a munkánkat. Most neked is bemutatjuk Fruzsit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ismerd meg a Cosmopolitan új stylistasszisztensét!

Már egészen fiatal koromtól érdekelt a művészet és az öltözködés, és miután elvégeztem a gimnáziumot, rögtön felvettek a Debreceni Művészeti Akadémia Divat és Stílustervező szakára. Az elmúlt két évben nagyon sokat tanultam a divatról, és rengeteget fejlődött a stílusérzékem, ezért is örültem annyira, amikor meghallottam, hogy én nyertem a pályázatot.

Szerencsére nem kell halasztanom az iskolában, de azért természetesen szóltam, hogy most ez a feladat is nagyon fontos számomra. Mindig is imádtam a Cosmopolitant, mert a legizgalmasabb, legtartalmasabb és legszínesebb női magazinnak tartom. Már az első hetem is hihetetlen sűrűn telt a magazinnál, és olyan élmények értek, amelyeket soha, de soha nem felejtek el.

Találkozhattam híres modellekkel, Szilágyi Áronnal, Tombor Zoltán fotóssal és sok tehetséges stylisttal, sminkessel, fodrásszal. Mindezek után izgatottam várom, hogy mi vár rám még az elkövetkező hetekben. Úgy érzem, hogy a cosmós gyakorlat sokat segíthet a tapasztalatszerzésben és abban, hogy mihamarabb elinduljon a karrierem a divatszakmában.

Ráadásul imádom a szép cipőket, ezért is örültem, hogy a kedvenc márkám, a Deichmann a pályázat főszponzora. Úgy gondolom, hogy egy jól eltalált cipő már fél sikert jelent, legyen szó egy fontos megbeszélésről vagy egy hétvégi buliról!

Címkék: hirdetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty