2012.10.12.@ 09.10

Vágasd úgy, mint Victoria: Az idei év hajikonjai

Helyezd át a választékod, növeszd meg a frufrud, vagy fogd össze trükkösen a copfod, és máris egy vadiúj és szupertrendi énedet csodálhatod a tükörben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vágasd úgy, mint Victoria: Az idei év hajikonjai

Ne vedd félvállról!

Egyszerű, de látványos trükk: ha eddig hátrafésülted a hajad, vagy középen választottad el, most tedd az egyik oldalra a választékodat! Szárítás előtt precízen találd meg a helyét, és a körkefével meg a hajszárítóval addig igazgasd, amíg úgy nem áll, ahogyan te szeretnéd. Egyenes, összefogott, kiengedett és hullámos hajjal is jól néz ki, sőt akár egy gyöngyös csatot is tehetsz bele!

 

Zooey Deschanel annyira cuki a hosszú frufruja alól kiragyogó élénkkék szemével!

Adunk a látszatra
Ha frufru, akkor hosszú és tömött – ez most sokkal divatosabb az oldalra fésült vagy a kislányosan rövid verziónál! Hosszú és rövid hajhoz is passzol, hordhatod precízen előre fésülve vagy egy kicsit összekuszálva is, a lényeg, hogy a hajad erős és egészséges hatású legyen. Próbáljátok ki a fodrásznál, neked melyik áll jobban, de jó, ha tudod, hogy a hossza miatt 2-3 hetente igazításra lesz szükséged. A szolidabb, rendezettebb verziót nagy körkefével, sokszor átfésülve szárítsd. A lazább frufrut elég az ujjaiddal a helyére igazgatni, majd egy kis waxszal tedd tincsesebbé.

A cikk folytatását keresd a 2012. novemberi Cosmo 142. oldalán!

Címkék: beauty haj hajvágás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty