2012.10.17.@ 14.10

Milliós mellbedobás

A Victoria’s Secret minden évben előrukkol egy 2,5 millió dolláros melltartóval, amit mindig a legjobb modelljük mutathat be. Idén Alessandra Ambrosiora esett a választás.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milliós mellbedobás

Alessandra Ambrosio már kislány korában tudta, hogy modell lesz, és meg is tett mindent ennek érdekében: 11 évesen megműttette a fülét és már 12 évesen modelliskolába járt. Jól tette, mert ma már ő az egyik legkeresettebb modell a világon. Oscar de la Rentatól Guccin át dolgozott már többek között Ralph Laurennel és a Diorral is, de ha lehet így mondani, a Victoria’s Secret az állandó bázisa.

Minden évben feltűnik a fehérneműmárka bemutatóin, és idén abban az óriási megtiszteltetésben lehetett része, hogy ő viselheti a „Fantasy Bra” (fantázia melltartó) névre keresztelt, gyémántokkal, gyöngyökkel, drágakövekkel díszített 2,5 millió dolláros darabot a december 4-ei bemutatón.Talán életében először a pasik most nemcsak a domborulataira lesznek kiváncsiak, hanem felkapják a fejüket az Alessandra mellei alatt függő hatalmas rubinra is.

Egyébként azt pletykálják, hogy a nagy év végi show-n Palvin Barbi is kifutóra lép majd, ami újabb óriási lépést jelentene a magyar modellány karrierjében! Várhatóan november elején jelentik majd be hivatalosan, hogy melyik modelleket választották ki a szereplésre – nagyon szurkolunk, hogy ott lássuk őt Miranda Kerr és Alessandra társaságában!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty