2012.10.23.@ 10.10

4 beauty szokás, ami kinyírja a karriered

Alap, hogy mindig a legjobb formádat hozd a melóban, de vigyázz, a következő beauty-bakikkal túllőhetsz a célon, és inkább aláásod az irodai előmenetelt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 beauty szokás, ami kinyírja a karriered

Masszív illataura: Néhány csepp a kedvenc parfümödből, és máris öt centivel magasabbnak és két kilóval soványabbnak érzed magad? Mindenki ismeri az illatok brutális önbizalomnövelő erejét, de a HR-esek szerint irodai parfümprotokoll elsőszámú áthágása, ha cukorkaillatú felhőbe vonod az íróasztalod. Tutira veheted, hogy a főnök nagy ívben elkerüli a túlméretezett parfümködöt.

Haj-játék: Ha arra gyúrsz, hogy soha senki ne vegyen komolyan a melóhelyen, és éretlen fruska imázst építs, készíts be pár epres nyalókát a laptopod mellé, és kezdd tétován tekergetni a fürtjeidet! Utóbbi nem vicc, a karrierszakértők szerint ugyanis a hajjátéknak önbizalomhiány, unalom és idegesség üzenete van – egyik sem épp karrierépítő adalék!

Kreatív körmök: Ha a munkahelyeden minimál makeupra vagy ítélve, úgy érezheted a körmöd az egyetlen, ami teret adhat az önkifejezésnek. Tévedés. Ha a manikűröd Lana Del Rey karmaira hajaz, vagy South Park karakterben végződnek az ujjaid, a HR osztályon megkaphatja a mappád az infantilis címkét.

Orrpúder az íróasztalnál: Ugye a randin még sosem bányásztad elő vacsora közben a szemcerkádat a zsebtükörrel azért, hogy korrigáld a cicaszemet? Akkor ideje, hogy felvedd a tabuhelyszínek listájára a munkahelyi íróasztalt is. Nemcsak ciki, de azt a látszatot kelti, mintha túlzottan ráérnél!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty