2012.10.27.@ 11.10

Öltözz a csillagok szerint!

Csillagjegyed nem csak a személyiségedre utal, de megmutatja azt is, mely árnyalatok állnak neked legjobban, és milyen színű rucikban vagy a legszexibb!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Öltözz a csillagok szerint!

KOS
A mélyvörös a te színed, hiszen ez szimbolizálja a szenvedélyt és az elhivatottságot. Heves természetedet jól kordában tarthatod a fehérrel és a pinkkel. A rozsdabarna, az arany és az mustársárga szintén jól állnak, az egyetlen tónus, amitől óvakodnod kell, az a fekete!

BIKA
Pink, bézs, fekete és fehér – ezek a te színeid. Kerüld viszont a pirosat, ez ugyanis negatívan hat rád. Minél több kék tónust és földszínt viselsz (pl. égkék, khaki, barna), annál jobb énedet hozhatod elő.

IKREK
A zöld szín szimbolizálja a növekedést, a megújulást és a kreativitást, és ez az, ami tökéletes számodra. A fekete, a rózsaszín és a piros szintén jó hatással vannak rád.

RÁK
Kerüld a feketét, és bánj óvatosan a pirossal, mert szélsőséges érzelmeket válthatnak ki belőled. A kék, a fehér és a zöld viszont pont jó színek számodra. Viselj több sárgát, attól sikeres leszel!

OROSZLÁN
A narancssárga karizmatikussá tesz, és még inkább a figyelem középpontjába kerülhetsz. A lila, a piros és az arany szintén neked való! Bánj csínján viszont a pasztell és halvány színekkel – akkor viseld őket, ha nyugalomra vágysz.

SZŰZ
A pasztell és halvány árnyalatok, mint a barack, a mentazöld és a világos rózsaszín tökéletesen állnak neked. A mohazöld és a fekete is ajánlatos szín számodra, ugyanis harmónikussá tesz.

MÉRLEG
A kék békét és harmóniát visz az életedbe. Továbbá a fehér, a pink és a fekete különböző árnyalatai is remekül állnak neked.

SKORPIÓ
A skarlátvörös előhozza a titokzatos éned, ami rendkívül kíváncsivá teszi az embereket. A lila, a zöld, a piros és a fekete is ajánlatos szín számodra. Leginkább a világos árnyalatokat kell kerülnöd.

NYILAS
A meleg színek, mint a narancs, a piros és a sárga előhozzák a harcos énedet. A kékek és a fehér árnyalatok viszont segítenek a relaxálásban. Kerüld a feketét, mert nincs túl pozitív hatással rád.

BAK
A földszínek, mint a barna és a khaki az igazán neked való árnyalatok. A fekete és a fehér kombinálása szintén pozitívan hat rád, viszont a piros nem a legjobb választás.

VÍZÖNTŐ
A lila, a sötétkék és ezek különböző árnyalatai a te színeid. Bármilyen más színből is leginkább a sötét tónusok a neked valók.

HALAK
A sárga és a fehér csodákat tud tenni veled. Az élénk, világos árnyalatok remekül ellensúlyozzák kicsapongó érzelmeidet. Hordjál több zöldet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty