2012.10.29.@ 11.10

Újra indul a Stílusakadémia!

Nincs ötleted, mivel lephetnéd meg a barátnőidet (vagy magadat) a különleges alkalmakkor? Ideális ajándék az ötnapos stílus-tanfolyam, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újra indul a Stílusakadémia!

Minimum 6 jó okot tudunk arra, hogy a Stílusakadémiát válaszd november 17-18-án; november 24-25-én, valamint a záró napon: december 1-én.

1. Önbizalommal tölt fel! Hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.
2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!
3. A szakma neves képviselői oktatnak! Többek között Gera Anna nemzetközi sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd a Cosmopolitan, Gurics Krisztina az Elle, és Laczkó Mónika a Marie Claire divat- és szépségszerkesztője.
4. A kurzus személyre szabott. Olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.
5. Ajándékokkal halmoz el! A kurzus díja – bruttó 45000 Ft – tartalmaz egy 20 000 Ft értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomagot, és egy negyedéves magazin előfizetési lapcsomagot (tartalma: Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Maxima).
6. Segít megőrizni a stílusod! A kurzus után egy hónapig személyre szóló konzultáción is részt vehetsz!
A tanfolyamot a Douglas Parfüméria támogatja, de ott lesz tanácsaikkal a Bársony Lézerklinika (szépészeti eljárások, zsírbontás, lézeres esztétikai eljárások), a Manna szappan (hand made, nature és biokozmetikumok), a Masca Fashion (magyar divatcikkek: magas minőség, elérhető áron), a Mystic Day (letisztult, elegáns divatáru, a dolgozó nő mindennapi viselete), és az Ungaroswiss (exkluzív óramárkák forgalmazója: Doxa, Edox, Gucci, Nina Ricci, Cornavin).

Még nem késő, jelentkezz a Stílusakadémiára, legyen tiéd a 20 000 Ft-os Douglas csomag!


Stílusakadémia – ahol kitalálhatod önmagad!
További információ: www.stilusakademia.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty