2012.11.04.@ 18.11

A sztárok lábnyomában – A nagy celebcipő-mustra

Szeretnél kedvenc sztárod cipőjében járni? Ha a luxusvillájukat, vagy aktuális szeretőjüket nem is osztják meg veled, azért kaphatsz egy kis ízelítőt abból, milyen lehet a vörös szőnyegen parádézni, celeblábakon…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sztárok lábnyomában – A nagy celebcipő-mustra

A sztárok lábnyomában – A nagy celebcipő-mustra

A sztárok lábnyomában – A nagy celebcipő-mustra

Fotó megosztása:

Egy évtizeddel ezelőtt még a könyvkiadás volt a menő sztáréknál, pár éve pedig parfümkészítési mánia söpört végig Hollywoodon. Mostanság azonban a legmenőbb karrierlépés cipőket piacra dobni. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, sőt, Christopher Cicconét, Madonna topántervezővé előlépett öccsét is kifaggattuk, mitől is lesz igazán menő egy dögös lábbeli…

Christopher Ciccone, Madonna kisöccse Budapestre is ellátogatott, amikor pár éve piacra dobta Íme a nővérem, Madonna című botránykönyvét. Mára ők ketten elásták a csatabárdot, és a családi vacsik helyett inkább a cipőboltokban rivalizálnak egymással: ugyanis mindketten cipőkollekcióval lepték meg rajongóikat. Christopher idő közben már a második kollekción dolgozik, és jövőre megnyitja első üzletét Prágában. A dizájnert Steiner Kristóf kapta el egy interjúra.

Ismerve a stílusodat a mára klasszikusá vált Madonna-turnékról (amelyeknek művészeti igazgatója voltál), azt hittem, Christian Louboutin stílusú, nőies és drámai lábbeliket tervezel majd. Ezzel szemben funkcionális és mókás darabokat álmodtál meg. Hogyhogy?

Annyian készítenek magassarkú- és balerinacipőket, hogy arra gondoltam: semmi értelme beállnom a sorba, amikor nyilvánvaló, hogy mások ebben sokkal jobbak nálam. Ráadásul olyan cipőket akartam tervezni, amelyek bárki számára elérhetőek, pénztárcavastagságra és testalkatra való tekintet nélkül. A csajos gumicsizmák néhány éve jelen vannak a piacon, de általában rondák, és unalmasak. Azt mondtam magamnak: a nőknek szükségük van elnyűhetetlen cipőkre, amelyeket nem csak napfényes, Los Angeles-i időben viselhetnek.

<

A kollekciódat a Londoni Divathéten mutattad be. Milyen érzés első kollekciós tervezőként résztvenni egy ilyen nagy eseményen?


Baromi izgatott, és kissé ideges voltam. Nagyon vágytam rá, hogy az emberek szeressék és elismerjék a munkámat. Végül remekül sült el a dolog: a divathét egyik legtöbb figyelemmel kitüntetett eseménye volt a bemutatóm. És nem csak azért, mert a modellek csupán fehérneműt és a cipőimet viselték…

Nem tartottál a szkeptikusoktól és a rosszindulatú megjegyzésektől?


Kicsit rosszul esett, amikor felfedeztem, hogy egy-egy darab, amit tuti befutónak tartottam, kevesebb figyelmet kapott, de közben olyan modellek, amelyek nem tartoztak a top kedvenceim közé, óriási ovációt kaptak. A cipő egy nagyon személyes dolog, így ahelyett, hogy mindenkinek próbáltam volna a kedvére tenni, arra figyeltem, hogy ne koppintsak le senkit.

Ha már koppintás… kin látnád szívesebben a cipőidet? Madonnán, vagy Lady Gagán?

Muszáj közülük választani? Na jó… akkor Madonna viselheti a férfikollekciót, Gaga pedig a gyerekkollekciót.

És akkor ki viseli majd a nőit?


…én!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty