A modellválogatáson minden lány csak nyerhet

Ha castingokról van szó, nem csak a győztesek előtt nyílhatnak meg a világ kifutói, hanem bármelyik résztvevő előtt. Nem hiszed? Akkor elmeséljük neked Hegedűs Evelin sztoriját…

2012.11.13. 14:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A modellválogatáson minden lány csak nyerhet

Az Elite Model Look tavalyi döntőjében Evelin második helyezést ért el, és csak néhány centi választotta el attól, hogy ő képviselje hazánkat a sanghaji világversenyen (sajnos a lány nem elég magas). Ettől függetlenül folyamatosan bővíti a modellportfólióját, itthon már ismerik a divattervezők, előszeretettel kérik őt különböző kampányokra, katalógusokra és editorialokra.

Nyáron meg is tette első utazását Barcelonába, ahol több spanyol klienssel is felvette a kapcsolatot, majd egy hónapnyi kint tartózkodása után sok tapasztalattal, és még több képpel tért haza. Jelenleg Miamiban dolgozik, ahol beleszerettek a babaarcába, kedves kisugárzásába, és mivel novemberben tölti be a 16. életévét, hamarosan Párizsba, illetve Londonba is előszeretettel várják.

Ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld magad, jegyezd fel a dátumot, és a helyszínt a naptáradba: november 17., szombat, 10 óra, a Trafiq Klubban (1051 Budapest, Hercegprímás u. 18.) Még több infó, és a jelenkezés feltételei ITT és a rendezvény Facebook-oldalán!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty