Trendtuning Festy-vel: mit hordj ősszel?

Festy, a cosmo.hu divatloggere minden héten megmutatja neked, mivel dobd fel a ruhatárad, és hogyan viseld a szezon legtutibb trendjeit!

Trendtuning Festy-vel: mit hordj ősszel?
galéria

Trendtuning Festy-vel: mit hordj ősszel?

Trendtuning Festy-vel: mit hordj ősszel?

Fotó megosztása:

„Októberben az utolsó meleg napon a barátnőimmel, Esztivel (Viva tv műsorvezetője), Emesével (Beautyholic bloggere) és Dórival (PandArte bloggere) a Szabadság hídon készítettünk néhány fotót az outfitünkről, hogy megmutassuk mit viselünk legszívesebben az őszi időszakban.

Emese és Dóri szeretnek kényelmesen öltözködni, így sokat hordanak pamut felsőket, kötött kardigánnal vagy bőrdzsekivel. A hosszabb fazonú laza esésű felsőkhöz nagyon jól passzolnak a különböző leggingsek. A szűkebb felsőkhöz inkább egy kényelmes nacit ajánlok. Esztihez és hozzám nagyon közel áll a 70-es 80-as évek divatja. Éppen ezért ősszel sokszor hordok lezser szabású zakókat szűk csőnadrágokkal, a blézerekben pedig mindig felhajtom az ujját! Eszti szereti a letisztult szetteket: ezúttal a feketét a fehérrel kombinálta, viszont az egyik kedvenc színe a barna, így ha teheti, sokat van ilyen színű rucikban.”

Festy

Outfitek:

Festy:
Zakó: Marks&Spencer
Felső: H&M
Nadrág: Stradivarius
Táska: Louis Vuitton

Eszti:
Felső: Bershka
Nadrág: H&M
Óra: Michael Kors

Dóri:
Felső: Stradivarius
Bőrdzseki: Tacco
Nadrág: Tesenis
Nyaklánc: C&A
Karkötő: Fércművek

Emese:
Felső: H&M
Kardigán: Zara
Leggings: Calzedonia
Sál: H&M
Nyaklánc: H&M

www.festyinstyle.com

Még több

fashion_beauty