2012.11.15.@ 10.11

Hogyan lehetsz te is modell? Elárulja egy profi!

Ha a te álmod is az, hogy neves divattervezők kifutóin, vagy magazinok oldalain szerepelhess, itt a szuper alkalom: a Visage Model Management az Elite Model Look verseny keretében idén is keresi azokat a lányokat, akik a szupermodell, Mihalik Enikő nyomdokaiba léphetnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan lehetsz te is modell? Elárulja egy profi!

Hogy magabiztosan indulhass a modellversenyre, megkérdeztük a Visage Model Management vezetőjét, Kajdi Csabát, hogy mit figyelnek a jelentkezőkön!

Hogyan ajánlott megjelenni a versenyen?
A lányok mindenképpen olyan ruhában jöjjenek, amiben jól érzik magukat. Ami viszont nekünk is fontos, hogy a ruha láttassa az alakjukat, illetve, hogy tudják is viselni, amit felvesznek. A hajuk legyen kiengedve, hogy azonnal lássuk, milyen hosszú és mennyire egészséges. Ezután úgyis megkérjük majd, hogy kössék össze, hogy az arcukat is alaposabban megnézhessük!

Mi a legelső dolog, amit megnézel a jelentkező lányokon?
Amikor valaki jelentkezik hozzánk, a kisugárzásátt figyelem, nekem az a legfontosabb! Utána jöhetnek a külsőségek, az arc, a szép orr, a szemek és az arccsont, utoljára pedig az alakját figyelem meg, hiszem azon mindig lehet alakítani. Az nagyon fontos, hogy a lányoknak szép, hosszú lábai legyenek.

Jelenleg milyen típusú lányok a legtrendibbek a modellvilágban?
Évente jön egy újabb trend, ami a high-fashion kategóriában cserélődik leggyakrabban. Idén a markáns, kicsit maszkulinabb, bad girl típus a népszerű. Azok a lányok hódítanak, akik egyszerre tudnak ártatlan kislányként viselkedni, de ha úgy kérik, akkor egy rockos csajt is simán ki tudnak hozni magukból. De természetesen mindig van kereslet a gyönyörű arcú, kicsit commercial lányok iránt, ők örökre divatban maradnak!

Mi az, ami abszolút kizáró ok egy ilyen versenyben?
A magasság nagyon fontos, minimum 173cm fölötti lányokat várunk a castingra! De a természetesség is alapfeltétel.

Ha esetleg felfedeztek valakit, mire számítson, mi történik elsőként a verseny után?
Első körben elbeszélgetünk vele arról, hogy hogy mit is szeretne a modellkedéssel elérni, mi a célja, illetve mekkora affinitással rendelkezik a modellszakma iránt.
Második körben elküldjük egy tesztfotózásra egy profi fotóshoz, aki egy alap (kezdő) portfolóiót csinál neki, amivel el tudjuk indítani, illetve be tudjuk mutatni a klienseink felé. És innentől kezdve már megy magától minden!

Ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld magad, jegyezd fel a dátumot, és a helyszínt a naptáradba: november 17., szombat, 10 óra, a Trafiq Klubban (1051 Budapest, Hercegprímás u. 18.) Még több infó, és a jelenkezés feltételei ITT és a rendezvény Facebook-oldalán!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty