A 3 legszebb frizkó a Twilight történetében

A Twilight-filmek alatt ugye nemcsak a történet nyűgözött le, hanem a főszereplők stílusa is? Különösen a vámpírcsajsziknak volt olyan csodás a haja, hogy alig tudtuk kiválasztani a 3 kedvencünket!

2012.11.16. 14:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legszebb frizkó a Twilight történetében

Bella Swan elbűvölő fonata

Mi mást is választhattunk volna, mint azt a kreációt, amit Bella az esküvőjén viselt, hiszen amilyen egyszerűen elkészíthető, olyan lenyűgözően néz ki! Ráadásul a fonatok nyár óta folyamatosan hódítanak, különösen, ha egy kissé rendezetlen hatást keltenek!

Alice Cullen merész pixie-je

Alice már az első részben is a jövőbe látott, és nemcsak azért, mert tudta, mi vár rájuk, hanem a divat terén is. Ugyanis az a tüsis pixie-fazon, amit viselt, az idei szezon egyik legnépszerűbb trendje, és egyre többen kérik ezt a típusú hajvágást a fodrászuktól.

Jane Volturi gótikus kontya

Az Újholdban többször is láthatjuk a gonosz vámpírcsaj frizkócsodáit. A legtöbbnek az a lényege, hogy szemből úgy tűnik, mintha a tincsei szigorúan a fejtetőre lennének simítva, miközben hátulról látszódik, hogy milyen különleges kontyba van rendezve. Akár te is készíthetsz hasonlót, mert nem kell ezer helyen megtűzni a hajat, hanem elég csavarni!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty