2012.11.27.@ 18.11

Éder Krisztián dögös új divatvideója

Azt eddig is tudtuk, hogy Krisztián tehetséges fotós, de most új arcát mutatja meg: újabban fashion kisfilmeket készít, és tölt fel a Vimeo-profiljába. Szóval eljött az ideje, hogy elkapjuk a srácot egy kis interjúra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Éder Krisztián dögös új divatvideója

Cosmo.hu: Szépen lassan egyre közelebb kerülsz a divat szakmához, és komolyabbnál komolyabb felkéréseket kapsz. Az új kisfilmedben Jablonczky Monica modellt mutatod be. Mi a klip története: megkeresett a Visage Hungary, vagy önszorgalomból készítetted?

Krisztián: Alapvetően a Visage-nak készítettük a videót, de ha nem kértek volna fel, akkor is megcsináltuk volna a csapattal. Monica gyönyörű lány, tele ambíciókkal, energiával és nem utolsó sorban ösztönös tehetség. Nagy reményeket fűzök hozzá én is, és a Visage is! Élmény volt vele dolgozni.

Cosmo.hu: Frissen diplomáztál a MOMÉ-n, ami, ha minden igaz azt jelenti, hogy sokkal több szabadidõd lesz, mint eddig. Mire fordítod a szabad óráidat: készül új album, dolgozol a következõ kiállításodon, vagy vad csajozásba kezdesz?

Krisztián: Olyan sok időm azért nincsen, hiszen diploma után egyből felvételiztem a MOME fotó mesterképzésre. Az egyetem mellett egyébként most 100%-osan a fotózásra koncentrálok. Azt nem mondanám, hogy a zenével nem foglalkozom, mert folyamatosan születnek új dalok, de a mérleg jelenleg a vizuális kommunikáció felé borul. A következő kiállításom pedig biztosan nem a közeljövőben lesz: előbb tanulnom kell, fejlődnöm és megtalálni a saját stílusom, aminek csak egy kezdő lépése volt a „Mainstream” kiállítás. A vad csajozás kifejezés egy kicsit hard, de nem vetem meg a jó dolgokat…

Cosmo.hu: Egy idõben nagyon ráálltál a gyúrásra, és akkor hirtelen megsokszorozódott a rajongóid száma. Még mindig sportolsz?

Krisztián: Az elmúlt egy hónapban volt egy kis pihi, ha lehet pihinek nevezni azt, hogy egész nap rohangáltam a nyomdából a dekorba, és a kiállító terembe, de a lényeg, hogy sajnos nem volt időm edzeni. Most kezdtem el újra járni. Heti háromszor-négyszer járok le a konditerembe, és havi egyszer-kétszer pedig kimegyek gurulni a városba vagy a Lab skateparkba.

Hm, szóval most már tudjátok, hol kell keresni a srácot!

 

Monica Jablonczky Fashion Video / Visage Hungary from ederkrisztian on Vimeo.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty