2012.11.29.@ 07.11

Te hordanál magadon tortát?

Ha imádod a különleges ékszereket, tutira beleszeretsz majd Tóth Lívia (Lív Ékszer) munkáiba, akit a Bigin.hu oldalon fedeztünk fel. A cupcake-ektől kezdve, mézeskalácsemeberkéken át a metrókapaszkodóig, Lívia bármit elkészít, amire a megrendelője vágyik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te hordanál magadon tortát?

Honnan jött az ötlet, hogy ékszereket készíts?
Négy évvel ezelőtt leltem rá egy kézműves termékekkel foglalkozó weboldalra, ahol a süthető gyurmával kisérleteztek. Ezt én is kipróbáltam, mert mindig is szerettem az egyedi kiegészítőket és nagy élményt jelent, hogy saját készítésű ékszereim lehetnek!

Mi volt a legkülönlegesebb kiegészítő, amit valaha csináltál?
Az egyik legextrémebb darab ötletét egy megrendelőm adta, aki barátnőjét szerette volna meglepni egy metrókapaszkodó fülbevalóval, de volt már olyan is, aki egy cuki kelbimbó figurát szeretett volna magának!

Honnan merítesz inspirációt az ékszerek elkészítéséhez?
Az ötletek egy részét a megrendelőim adják, hiszen az ő elképzeléseik alapján valósul meg egy-egy ékszer. Legtöbbször a hangulatom határozza meg a kiegészítők kinzetét, gyakran merítek ihletet az évszakokból, de igazából minden inspirál…

Van esetleg kedvenc darabod?
A tortákat és cupcake-eket egyszerűen nem tudom megunni, készíteni és hordani is egyaránt szeretem őket!

Szeretnél később ezzel komolyan is foglalkozni, vagy az ékszerkészítés csupán hobbi nálad?
Az elmúlt években hobbiként tekintettem rá, de mostanában sokat gondolkodom azon, hogy beindíthatnám a saját vállalkozásomat!

Lívia többi munkáját megtekintheted ITT!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty