2012.11.30.@ 15.11

Bye-bye, integető-izom!

Hiába gyúrsz ezerrel, a felkarodat sehogy sem tudod formásra faragni? Bizony, a legtöbb csajszi rémálma az integető-izom, amivel nehéz bármit kezdeni, de most megszületett megoldás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bye-bye, integető-izom!

Nem véletlen, hogy az igazán tapasztalt lányok úgy integetnek, hogy csak a csuklójukat forgatják jobbra-balra, akárcsak a szépségkirálynőválasztáson. Hiszen, ha szenvedélyesen csápolni kezdesz, miközben a pasidtól búcsúzol az ajtóban, akkor a felkarod kérlelhetetlenül önálló életre kel. Ez pedig nem igazán szerencsés, ha olyan ruciban vagy, amiben látszódik is… Még a nagyon vékony lányok is küzdhetnek az integető-izom problémával, mivel ezt a területet a legnehezebb formában tartani. Viszont most megszületett a megoldás: ha a pocakodat elrejtheted fűzővel, vagy alakformáló fehérneművel, akkor a karodat miért is ne tarthatnád kordában egy csipkés csodával, vagyis egy ún. karleszorítóval?

A Marks&Spencer előrukkolt egy olyan darabbal, ami egy topra hasonlít, és hosszú-, valamint háromnegyedes ujjal is kapható. Máris óriási sikere van, mivel akár egy estélyihez is fel lehet venni. Vagyis ha legközelebb vadul integetnél, akkor adj bele nyugodtan mindent!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty