2012.12.05.@ 09.12

Téli cipőhoroszkóp[x]

Beköszöntött a tél! Elő a divatos csizmákkal, bokacsizmákkal és kiegészítőkkel!A Deichmann segítségével, most te is kiválaszthatod a szezon legtrendibb lábbelijeit, a horoszkópod alapján!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kos (március 21. – április 20.)

A temperamentusos, vakmerő Kosok mindig fiatalosak és tettre készek. A mozgás és a kihívásoknak való megfelelés élteti őket!

Náluk a téli cipőválasztásnál is a kényelem a legfontosabb! Így a sportosabb darabok nyerik el a tetszésüket!

A Deichmann kínálatából a Kosok is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Bika (április 21. – május 20.)

A kiegyensúlyozott és nyugalomra törekvő Bikák szeretik a megszokott, jól bevált dolgokat. Az egyszerűség az igazi jelszavuk!

Csizmából és kiegészítőből is az egyszerű csinos darabokat válogatják. Kicsit nőies, kicsit sportos? Akkor a Bikák megtalálták amit keresnek!

A Deichmann kínálatából a Bikák is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az intelligens és kísérletező Ikrek igazi örökifjaknak számítanak. Az unalmat hírből sem ismerik, és mellettük mi sem untakozhatunk!

Imádják a különleges lábbeliket. Szeretik, ha igazán trendi és izgalmas amit felvesznek. Az a csizma lesz a kedvencük, amit a legtöbben fel sem mernének venni.

A Deichmann kínálatából az Ikrek is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Rák (június 22. – július 22.)

Az érzékeny és nőies Rákok életét az élénk fantáziájuk határozza meg. Romantikusak és családcentrikusak, akik imádják a gyerekeiket.

Számukra a lábbeli is legyen nőies. Imádják, ha van rajta valami kis romantikus gyöngy vagy csipke, de jöhet minden ami, ami kiemeli mennyire csajosak.

A Deichmann kínálatából a Rákok is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A hiú és igényes Oroszlánok, csak a királynői külsővel elégedettek. Az élteti őket, ha a középpontban lehetnek, és ha csodálják őket!

Számukra a luxus és az elegancia jelenti a tökéletes viseletet. Szeretik, ha csillog, ha különleges, ami rájuk irányítja a figyelmet.

A Deichmann kínálatából az Oroszlánok is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletességre és praktikusságra törekvő Szüzek megfontoltak, precízek. Az ő világukban ugyanis mindennek tökéletesnek kell lennie.

A csizmaválasztásnál fontos szempont, hogy nem legyen túl drága, viszont jól lehessen variálni a ruhatárukban fellelhető többi darabbal. Náluk a trend nem fontos, csak, hogy nekik tökéletes legyen.

A Deichmann kínálatából a Szüzek is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A diplomatikus és harmóniára törekvő Mérlegek mindig a középúton járnak. Szeretik az igényes dolgokat, és nagyon fejlett a szépérzékük.

Az esztétikum vezérli őket akkor is, amikor lábbelit választanak. Ők mindig a nőies, kifinomult darabokat részesítik előnyben.

A Deichmann kínálatából a Mérlegek is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A titokzatos és merész Skorpiók mindig megteszik azt, amit a fejükbe vettek. Egész napos pörgés jellemző rájuk, mindig 100 fokon égnek.

A provokatív, különc cuccokat szeretik, amitől meghökkennek azok, akik szembe jönnek. Egy különleges sarok, egy extra minta, és megvan a nyerő csizma a számukra.

A Deichmann kínálatából a Skorpiók is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A becsületes és szórakoztató Nyilasokat a lelkesedésük hajtja tovább az életben. Bájos humoruk, és szókimondóságuk pedig a társaság középpontjává teszi őket.

A cipőik, csizmáik kicsit bolondosak, nőiesek, de fontos, hogy kényelmesek is legyenek. Szeretik a szép, kissé egyedi lábbeliket.

A Deichmann kínálatából a Nyilasok is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Bak (december 22. – január 20.)

A megfontolt és gyakorlatias Bakok két lábbal a földön állnak. A legfontosabb számukra az állandóság, és a nyugodtság.

A Bakok nem a pénzköltő típusok közzé tartoznak, ezért csak olyan lábbelire költenek, ami hosszú ideig hordható, nem feltűnő, és nem megy ki a divatból.

A Deichmann kínálatából a Nyilasok is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!


Vízöntő (január 21. – február 19.)

A független és fellegekben járó Vízöntők nem tűrik a kötöttségeket. Szeretik az új dolgokat, és szinte kiismerhetetlenek.

Ők azok, akik megteremtik a divatot. Saját stílusuk van, ami kicsit szokatlan, kicsit előremutató, de az igazán extrém darabokat kerülik, vagy legalábbis nem biztos, hogy hordani is fogják.

A Deichmann kínálatából a Vízöntők is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Halak (február 20. – március 20.)

Az intuitív és empatikus Halak a társaság kedvencei. Bájosak és álmodozóak, amivel mindenkit lefegyvereznek. Remek humoruk elragadóvá teszi őket.

A halak soha nem a kényelem alapján választanak cipőt, de még csak nem is a minőség fontos számukra. Ők intuitívan döntenek pillanatnyi érzésükre hallgatva, és első látásra beleszeretnek kedvencükbe.

A Deichmann kínálatából a Halak is kedvükre válogathatnak! Mi ezeket ajánljuk!

Még több fashion_beauty