2013.01.01.@ 07.01

Új év, új hajszín!

Segítünk a megújulásban, hogy 2013-ban még csodásabb frizurával hódíthass!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új év, új hajszín!

Új év, új hajszín!

Új év, új hajszín!

Fotó megosztása:

Időről időre téged is elkap a megújulási láz? Bizony, ezzel mi is így vagyunk, pláne, hogy itt az új év. Ha 2013-at te is vadiúj frizkóval szeretnéd kezdeni, de még lövésed sincs, milyennel, segítünk a színválasztásban!

1. Határozd meg bőröd alaptónusát!
Ezernyi bőrszín létezik, ám alaptónusból csak kettőt különböztetünk meg. Hogy te melyikbe tartozol, könnyen megállapíthatod: nézd meg a csuklódat, és azt, hogy milyen színűnek látszódnak az ott futó erek. Ha kékes vagy lilás árnyalatúak, akkor hűvös, ha zöldes vagy sárgás, akkor meleg tónusú vagy.

2. Másik módszer
Ha nem igazán tudtad eldönteni a csuklód alapján, hogy melyik típusba tartozol, íme egy másik módszer! Fogj egy fehér papírlapot, tartsd az arcod mellé, és nézz bele a tükörbe. Ha azt látod, hogy a papírhoz képest kékesebb az arcod, akkor hűvös típus vagy. Ha zöldes vagy sárgás, akkor pedig meleg.

3. A helyes szín
Miután megállapítottad bőröd alaptónusát, jöhet a színválasztás! A hajszínednek harmóniában kell lenni a bőröddel, ezért nem mindegy az alaptónusod. Ha meleg tónusú vagy, óvakodj a hideg árnyalatoktól, mint amilyen kékes-fekete hajszín, a szürkés-szőke vagy a hűvös barna. Ezektől teljesen fakóvá válik az arcod. Számodra az olyan meleg színek ideálisak, mint az aranyló barna, a mézszőke, a lágy fekete vagy a mahagóni vörös.

4. A helyes szín 2.0
Ha hűvős tónusú vagy, hajfestékből is hideg színűt kell választanod. Ha ugyanis meleg árnyalatot választasz, attól besárgul az arcbőröd. Voksolj inkább a kék alaptónusú színekre, mint a mogyoróbarna, lilás-fekete, padlizsánlila vagy platinaszőke.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty