2013.01.09.@ 11.01

Magyar siker a londoni divathéten

A brit fővárosban épp most zajlik az übermenő London Collections: Men nevű rendezvény, ami tulajdonképpen a Fashion Week férfi verziója. Az egyik legnagyobb show-n pedig, képzeljétek, ott tündökölt egy magyar modellsrác is…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magyar siker a londoni divathéten

A 21 éves Cseke Botondot, az Icon Model Management ügynökség büszkeségét már tegnap bemutattuk nektek, a srác pedig ma küldött nekünk néhány saját készítésű fotót az Alexander McQueen-showról.


>Botondot exkluzívként hívták meg a különleges bemutatóra, ami azt jelenti, hogy a kultikus divatház ragaszkodott ahhoz, hogy a srác kizárólag az ő show-jukon lépjen fel a négy napos rendezvény alatt (ez azért elég vagány, nem?) A látványos bemutatót egy gyárépületben tartották, és teremről teremre vonultak a modellek. A fiúk egyébként egy kicsit úgy festettek, mint Jude Law, a nőcsábász robot az A. I. – Mesterséges értelem című Spielberg-filmben. Instagramon is lőttünk néhány képet a rendezvényről, nézzétek, milyen menő volt:

Ha te is szívesen kipróbálnád magad modellként, keresd fel Baráti Vincét, az Icon Model Management bookerét, aki Botond pályáját is elindította!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty