2013.01.14.@ 14.01

4 beauty trend egyenesen Hollywoodból

A tegnapi Golden Globe-díjátadó arra is remel alkalom volt, hogy kiderüljön, milyen szépségtrükkök lesznek a legfontosabbak a mostani szezonban. Szemcerkákat elővenni, diktáljuk a trendet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 beauty trend egyenesen Hollywoodból

Amanda Seyfried (akivel nagyon kellemesen elcsevegett a minap Palvin Barbi egy Los Angeles-i partin) a natúr lookra szavazott, de természetesen csak a sminkje volt visszafogott, hogy ezzel is kiemelje a buján hullámos sörényét. Ha tetszik ez a make-up, használj rózsás színeket az ajkadon, és csak egészen halvány kontúrt húzz a szemed köré, föld színű festékkel.

Zooey Deschanel-en a frizkója a legérdekesebb: több sztárhoz hasonlóan ő is lófarokba kötötte a haját, és a hatvanas évek trendjének megfelelően hatalmas hullámokba rendezte. Nem csak vörösszőnyeges-rucikhoz illik, hanem akár egy farmer-póló kombót is feldobhatsz vele!

A retro hullámokra voksolt Megan Fox is, csak ő természetes hatású melírcsíkokat is kért a sérójába, amitől olyan, mintha a nap kiszívta volna a barna fürtjeit. Überdögös, nem?

Isla Fisher az ajkaira helyezte a hangsúlyt:  méghozzá egy egyszerű, szenvedélyes vörös árnyalatú rúzzsal, ami 2013-ban nagyon menő lesz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty