2013.01.16.@ 10.01

Boyfriend Tuning: szexi sapkák dögös pasiknak

Ha a pasid idegenkedik a baseball sapiktól, neked viszont bejönnek a sportos sapkás srácok, hallgass divatbloggerünkre, Csalár Bencére, és szerezz be neki pár kezdőknek való, vagány darabot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: szexi sapkák dögös pasiknak

Sokáig én sem voltam a sapkák híve, mert úgy gondoltam, hogy a stílusom miatt sosem fogom tudni beépíteni az öltözködésembe. Később, egy angliai utazason annyi menő darabot láttam, hogy meggyőztem magam és beszereztem párat. Azóta gyakorlatilag elengedhetetlen részét képezik a mindennapjaimnak. Lepd meg a pasid egy stlílusos darabbal, hátha ő is ráérez, milyen a baseball-sapisok közé tartozni…

Mivel hordható?

2013-ban már alig vannak olyan szabályok, amelyeket ne lehetne megszegni, ha outfitrol van szó. Divat lett a határok átlépése és a stílusok keverése. A nemzetközi utcai divatban már tavaly is hatalmas őrület volt a sportos, illetve elegáns vonalak kombinálása, szóval egy posh ing mellé bátran viselhet a pasid merészebb es színesebb fejfedőket is (állásinterjú esetében persze ez a szabály felejtős).

Hol szerezd be?

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy milyen árkategóriában gondolkodtok. A legtöbb sportüzlet rengeteg variációt kínál a vásárlóknak, így az a legegyszerűbb, ha ellátogatsz a legközelebb található shopba. További lehetőségek: a Foot Locker igazán különleges darabokat árul, azonban már a legismertebb fast fashion márkák is piacra dobtak pár egyszerűbb sapit. Így például a H&M-ben már 2000 forint körül is találsz egész pofás kreációkat.

Egy kis inspiráció a pasidnak és neked ITT!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty