2013.01.24.@ 10.01

Újabb magyar srác a világ kifutóin: Haraszin Edgár

Cseke Botond őrületes sikerei után az Icon Model Management újabb dögös magyar fiúkat küld a legnagyobb külföldi divateseményekre. Új felfedezettjük szerintünk neked is bejön majd – bemutatjuk a rossz fiúsan sármos Edgárt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Úgy tudjuk, mindössze 3 hónapja kerültél kapcsolatba a modellügynökséggel. Mi volt az első gondolatod, amikor felkeresett a bookered, Baráti Vince?
Edgár: Először nagyon meglepődtem, de örültem, hogy megkerestek, mert már régóta foglalkoztatott ez a téma. Érdekelt a modellvilág.

Tízéves korod óta vízilabdázol, és nagyon szép eredményeket is értél el. Hogy döntöttél: teljesen abbahagyod a sportolást a modellkedés javára?

Edgár: A választás lehetősége fel sem merült bennem, mert mindkét területen maximálisan szeretnék helytállni. A sport fontos szerepet játszik az életemben, egészen kicsi korom óta. Mondhatni, hogy az uszodában nőttem fel. A vízilabda egy örök szerelem, a modellkedés pedig óriási lehetőség számomra.


Edgár fotói a Berlini Divathétről

Azért az óriási dolog, hogy máris kinn dolgoztál a Berlin Fashion Weeken. Hogy érezted magad? Gondoljuk nagyon más a hangulat a backstage-ben, mint a fiú öltözőben…

Edgár: Amikor először meghallottam, hogy utaznom kell, akkor szinte el sem hittem. Természetesen nagyon örültem neki. Csütörtökön kaptam meg a hírt, és vasárnap már repültem is. Nagyon élveztem a kinn töltött napokat. Egy teljesen más világ nyílt meg előttem. Olyan élményben volt részem, amit eddig csak a tévében láthattam: fotósok hada, rengeteg sminkes és fodrász…

Nagyon markáns és szexi az arcod a sebhelytől. Mi a története?

Edgár: Egy gyerekkori csínytevés maradandó eredménye, ami remélem egy kicsit különlegesebbé teszi karakteremet.

Tervezgeted már, milyen modellkarriert szeretnél? Kikkel szeretnél legjobban együtt dolgozni a jövőben?

Edgár: Remélem Berlin egy jó ugródeszkának bizonyul, és sokan látnak bennem lehetőséget. Szeretnék Európa nagy divatfővárosaiban dolgozni, például Londonban, Párizsban, Milánóban, ahol híres divattervezők kreációit mutathatom majd be. Palvin Barbarával és Cseke Botonddal szívesen dolgoznék együtt, hiszen ők is az ICON-nál kezdtek, ahogy én, és szeretném, ha pályafutásom hasonlóan alakulna, mint az övék.

Edgárt egyébként már a Model.com is felfedezte, ami a legnagyobb olyan site, ami divattal és új arcokkal fogalkozik. Nézd meg, milyen szexi fotókat pakoltak fel a srácról az oldalukra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty