2013.01.26.@ 16.01

Frufruval vagy nélküle?

Nem mersz belevágni a nagy frizkóátalakításba? Mutatunk pár hírességet frufruval és nélküle, hogy el tudd dönteni, rászánd-e magatokat a változásra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Frufruval vagy nélküle?

Taylor Swift

A country énekesnő mindig is kislányos külsejű volt, de amióta fvagány rufrut vágatott magának, kicsit vadabb lett a kisugárzása. A stílusváltás jól jött Taylornak, mert a fodrásznál tett látogatása óta több nagy magazin is felkérte őt, hogy szerepeljen a címlapon!

Demi Lovato

Ha a másik fiatal énekesnőre nézünk, egy szép kerek pofival megáldott lányt láthatunk, aki mindig kibontva hordta hosszú barna haját. Ám egyszer gondolt egyet, és átfestette szőkére, majd még frufrut is vágatott magának. Mi jobban szerettük a régi Demit, mert a változás teljesen átformálta az arcát, még talán egy kicsit meg is hosszította. Talán ha más formájú frufrut választott volna, akkor jobban állna neki, de ebben az esetben az eredeti hajkoronára voksolunk!

Jessica Biel

Justin Timberlake felesége azon nők táborát erősíti, akiknek jól áll szinte minden hajstílus, de a frufruval ezerszer dögösebbek! A titok: rendkívül vastag szálú a haja, és sokkal markánsabbá teszi a vonalait, ha eltakarja a homlokát.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty