2013.02.10.@ 10.02

Szerelemre készült:

Találd meg a szívednek legkedvesebb fehérneműt a Triumph Valentin napi kollekciójából

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szerelemre készült:

Szerelemre készült:

Fotó megosztása:

1886 óta készít a Triumph kézzel varrott fehérneműeket, melyek minden részletét szeretettel és maximális odafigyeléssel dolgozta ki, hogy ékszerként díszítse a női testet.

Nem sajnálták sem az időt, sem az energiát hogy a legfinomabb anyagokat és kiegészítőket válasszák ki, melyekből a Triumphtól megszokott klasszikusan elegáns stílusban kerültek az üzletekbe a csodálatos darabok.

Ebben a szezonban a Triumph Valentin napi kollekciója nemcsak divatos, nőies és elegáns, de könnyed anyagának és kosárkiképzésének köszönhetően nem látszik át a legvékonyabb ruhák alatt sem.  Így garantáltan magabiztosnak fogod magad érezni magad benne, még a legintimebb pillanatokban is.

Tervezz egy játékos Valentin napi kalandot ebben az érzéki kollekcióban, melyet a klasszikusan elegáns rózsahímzés, egyedi csavart minta és masni díszítés jellemez. A pajkos maszk és a hálóruha tökéletes kiegészítőként szolgál a Valentin napi csábításhoz.  Leheletkönnyű anyagának és finom hátsó kivágásnak köszönhetően Valentin napi hálóruhában biztosan hódítani fogsz. Fekete és rózsaszín színben érhető el.

Engedj a csábításnak, lepd meg magad, szerelmed vagy csak egy barátod Valentin napon egy csodálatos fehérneművel és a Triumph is megajándékoz!

Nézd ki, hogy mivel szeretnéd meglepni magad és keresd a képen látható ajándék kupont az üzletekben. Február 13-án és 14-én gyere vissza, vásárolj min. 5,000 Ft értékben és Tiéd lehet a képen látható igazán csajos jegyzetfüzet és egy szexi árnyalatú ANNY körömlakk a Douglas jóvoltából!

A részleteket keresd a Triumph Facebook oldalán: https://www.facebook.com/triumph.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty