2013.02.11.@ 15.02

Nézz be a NY Fashion Week backstage-ébe!

Larion Oscar, a Maybelline magyarországi sminkmestere vasárnap első magyarként (és egyetlen férfiként) dolgozhatott a New York Fashion Week DKNY show-ján! Most pedig elárulja, milyen make upot készített…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nézz be a NY Fashion Week backstage-ébe!

Oscarnak hatalmas élmény volt, hogy a nemzetközi divatház bemutatóján sminkelhetett olyan világhírű make up artistok mellett, mint például Charlotte Willer, aki többek között Gwyneth Paltrow sminkese.

(Charlotte és Oscar)

“Reggel 9-re érkeztem a backstage-be, ahol névreszóló sminkesbőrönd várt, tele sok-sok szuper termékkel! Ezt követően Charlotte Willer lemodellezte a próbasminket, amit később nekem is el kellett készítenem. Fantasztikus élmény volt az is, hogy személyesen találkozhattam Donna Karannal, ráadásul a divatbemutatót is végignézhettem.”- meséli Oscar.

Ha pedig kíváncsi vagy, milyen sminket készített a modelleknek: “Igazi forradalmi újdonság, hogy New Yorkban 2013-ban a legnatúrabb szépítő smink a menő, még ilyen hatalmas divatháznál is, mint a DKNY. A jelszó: mindenki legyen önmaga, nem jobb, vagy rosszabb, és főleg nem más! A smink is ezt tükrözte: alapnak csak Maybelline BB krémet használtunk, és egy leheletnyi korrektort, de ez utóbbit is csak a szem alá, hogy frissebb legyen a tekintet. A szempillákra kizárólag egy áttetsző balzsamot használtam, a szemhéj natúr maradt. A szemöldököt élénkítettem, mert New Yorkban hatalmas trend a szépen formázott, ugyanakkor természetes hatású szemöldök. A legnagyobb trükköt a pirosítóval követtük el: nem a megszokott szabályoknak megfelelően használtuk, mert nem az arc almácskáitól kiindulva, hanem az alá, csak az alsó ívbe húztuk kontúrmentesen. Ettől nemcsak természetes hatású lett, hanem üde és friss is. Ezt mindenkinek ajánlom. A rúzst pedig csak az ujjbegyünkkel kentük fel, természetesen.” – magyarázta Oscar.


A make up mesternek még nem ért véget a New York Fashion Week, hiszen kedden a Michael Bastian shown újra sminkel!

A bemutató pedig ilyen volt:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty