2013.02.22.@ 11.02

Boyfriend Tuning: divattippek az utcáról – a pasidnak!

Csalár Bence divatblogger szétnézett, hogyan öltözködnek a fashion weekek alatt a divatőrült nézelődők – mert a pasitrendeket nem csak a designerek diktálják, hanem ők is. Talán a barátodnak is megjön a kedve egy kis újításhoz…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend Tuning: divattippek az utcáról – a pasidnak!

Hiába az új kollekciók bemutatása, az utcai divat jövőjét és jelenét sokszor leginkább a divathetek során az utcákon bóklászó divatőrültek adják. A rengeteg divatshow során fashioniszták százai lepik el az utcákat és mindenki a saját kis világát mutatja be a gyakran ragadozóként lecsapó street fashion fotósoknak.

Legújabb bejegyzésemben pár frissen lenecsevégre kapott utcai viseletet fogok bemutatni a pasidnak, hogy kellő inspirációt merítsen belőle a saját stílusához.

A sportcipő marad, a kalap jön. Röviden így fogalmazhatnám meg a gondolataimat egy mondatban a fotókkal kapcsolatban. Kétségtelen, hogy a sneaker-őrület tovább fog fokozódni, a pasidnak pedig kötelezően be kell szerezni egyet, hiszen végre itt egy trend, ami a kényelmet is előtérbe helyezi. Külföldön fokozatosan felváltja az elegáns vonalat a sportos, így nem ritka, hogy egy olyan képpel találkozol a világhálón, ahol a pasik egy jól szabott öltöny helyett egy merész (olykor printelt) bomber dzsekiben ülnek a kifutó mellett (tipp: az ASOS kínálatában rengeteg bomber található, érdemes szemezgetni!).

 

Úgy gondolom, hogy Magyarországon mindig kell egy kis idő az új divatirányzatok befogadására, de ha már ideértek, nagyon nehezen engedjük el őket(lásd: szegecsek). Nem merünk mindig kilépni a komfortzónánkból, de biztos vagyok benne, hogy épp ettől lenne olyan izgalmas az utcai divat.

 

 

A végső konklúzió: lehet, hogy a pasidnak nem kell a legújabb trendnek megfelelnie, de mindig jó, ha találkozik egy-egy merészebb szettel, hogy ő is bátorságot gyűjtsön hozzá, ugyanakkor a borosta sosem megy ki a divatból, szóval hajrá csajok, bíztassátok a pasikat!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty