2013.03.01.@ 01.03

Szépségtrükkök lusta lányoknak

Szeretnél változtatni az életeden, de semmi energiád arra, hogy teljesen átalakítsd a mindennapjaidat? Akkor ezt a három könnyű cselt neked találták ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szépségtrükkök lusta lányoknak

5 perc csendkirály = szép tartás

Tudósok kimutatták, hogy azzal, ha naponta meditálsz, nem csak hogy sokkal stresszmentesebb lesz az életed, de még a tartásod is javul, ha megtanulsz szép egyenes gerinccel az ommm-ra koncentrálni. Keress egy nyugodt helyet, ülj le törökülésbe és zárj ki mindent. Hunyd le a szemed, és koncentrálj csak a légzésedre. Ha jól csinálod, a hatás olyan lesz, mintha 2 órát aludtál volna!

Lefekvés előtti minitorna = keményebb popsi

Lássuk be: te is elhatároztad már, hogy naponta fogsz izzadni a konditeremben csak azért, hogy tökéletes legyen az alakod, DE… Nos, mindig van valami kifogás, amiért végül mégsem jutsz el odáig. Tudod mit? Cseréld le a heti háromszori aerobikot napi pár perces laza otthoni mozgásra. Próbáld ki ezt a rövid kis tornát például:

Bor- és csokinapok = fénylő, feszes bőr

Gyűljetek össze havonta egyszer a csajokkal és bűnözzetek közösen! A bor és az étcsoki is olyan antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek azonnal jókedvre derítenek, ragyogóbbá teszik a bőröd, ráadásul a tudósok azt is kimutatták, hogy ha sok időt töltesz a közeli barátaiddal, az meghosszabbítja az életedet.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty