2013.03.07.@ 17.03

Ki tervez kismamarucit Kate Middletonnak?

Utoljára az tartotta ekkora lázban a világot, hogy ki álmodhatja meg a hercegnő esküvői ruháját, pedig azt csupán egy napig viselte. A legnagyobb designerek most azért versengenek, hogy Katalin felkérje őket kismamaruhák tervezésére…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki tervez kismamarucit Kate Middletonnak?

Például Victoria Beckham mindenre képes azért, hogy megszerezze ezt az álommelót. A hírek szerint már titkos vacsorákon is találkozott a hercegnővel, és azzal próbál rá hatni, hogy ő maga minden várandóssága alatt szuperül nézett ki. Azért lássuk be, ez elég jó érv, nem? De Sarah Burton is elég jó ütőkártyával állt elő: ő tervezte Kate esküvői ruháját, így biztosítja arról a kismamarucik is legalább olyan káprázatosak lesznek. Sőt, emelte is a tétet, hiszen ő meg ikrekkel várandós, így tanácsokkal is tud szolgálni.


Victoria és Sarah, a legprofibb terhesruci tervezők

Ám Kate-et ismerve az is elképzelhető, hogy nem egy nagymenő tervezőt kér fel a feladatra, hanem egy népszerű márka meglévő darabjai közül válogat majd. Az az egy biztos, hogy nagyon letisztult és elegáns darabokban feszít majd, mert a stílusához hű marad!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty