2013.03.14.@ 04.03

Kié Hollywood legszebb frizkója, szeme és szája?

A sztárcsajok igyekszenek mindig a legjobb formájukat hozni, most viszont kiderült, hogy egy magazinnál kinek a szemét, haját és száját tartják a legcsodálatosabbnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kié Hollywood legszebb frizkója, szeme és szája?

A legszebb haj
Orlando Bloom felesége, Miranda Kerr szinte megszállottan ápolja a haját, de ez meg is látszik rajta, és ő kapta a “Legszebb Haj” címet. Ha te is szeretnél olyan fényes frizkót, mint amilyen Mirandáé, keverj egy kis olivaolajat a meglévő balzsamodba, majd hajmosás után vidd fel a hajkoronádra. Öt perc után alaposan öblítsd ki, majd szárítsd meg. Fényes és selymes tincseket kapsz pillanatok alatt!

A legszebb szem
Mila Kunis mindig is hódított a csábos pillantásaival. Bár kiskorában rengeteget csúfolták amiatt, hogy a szemei túl nagyok, úgy látszik Hollywoodban éppen emiatt imádják. Ráadásul még jobban kiemeli őket, amikor füstös szemhéjpúdert használ. Ha te is hasonló adottságokkal rendelkezel, mint Mila, ne habozd kihangsúlyozni őket!

A legszebb száj
Nem, most nem Angelia Jolie híres száját szeretik a legjobban, hanem Rihanna az, akinek az ajkaiért megvesznek. Szinte tökéletes formájú és nagyságú, egy feltűnő rúzstól pedig egyenesen ellenállhatatlan lesz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty